Workshop Kleur Bekennen

Haal het beste uit jezelf door je zelfinzicht te verbeteren. Leer de onderlinge verschillen waarderen en benutten.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die het leuk vindt om zelfinzicht en inzicht in de ander te vergroten. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Insights neemt je mee naar binnen.

Wat leer je in deze workshop?

Je haalt het allerbeste uit jezelf door je zelfinzicht te vergroten. Je leert de onderlinge verschillen waarderen en benutten. De Insights Discovery-kleuren blauw, groen, rood en geel zijn een leuk middel voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf. Na de workshop heb je meer inzicht in jezelf, waar jouw grote kracht ligt en je leert herkennen waar de kracht van anderen ligt.

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst, je vult deze vooraf online in. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

Praktische informatie
Datum:                 vrijdag 6 oktober 2017
Tijd:                      09.30 uur tot 16.30 uur
Locatie:                De Goede Woning, Apeldoorn
Kosten:                € 150,- per persoon
Deelnemers:       minimaal 6, maximaal 10

Aanmelding
Vul het aanmeldformulier in en stuur deze uiterlijk 15 september naar info@samenwerkcorporatie.nl