Hoe vaak zit je te staren naar een leeg vel papier? Leuk hoor, een tekst schrijven, maar hoe begin je? En als je begint, doe dat dan vooral niet zo:
Naar aanleiding van uw schrijven d.d. 19-11-2019 inzake uw bla bla bla…
Schrijven kan iedereen. Maar creatief schrijven is een ander verhaal. Hoe kom je los van clichés? Hoe schrijf je teksten die vanaf de eerste zin boeien? Hoe krijg je weer plezier in het schrijven?
Het is allemaal te leren. Of je nu een sterke sollicitatiebrief wilt schrijven of een interne mail. Een socialmediabericht of een leuke uitnodiging. Je leert het allemaal in de workshop creatief schrijven. Na de workshop, vol met praktijkvoorbeelden, ga je naar huis met direct toepasbare tips.
“Subliem! Erg leerzame informatie boeiend verteld.”
(Best Western City Hotel Gouda)
Over de training
Als je denkt dat je een paar uur op je gat kunt zitten luisteren, heb je het mis. Natuurlijk staat trainer Rick soms als een schoolmeester naast een scherm te ratelen over taal en tekst. Maar je bent vooral veel zelf aan het werk. Met je eigen teksten, want daar leer je het meest van. Na afloop ga je met gierende banden naar huis omdat je het liefst meteen met alle tips aan de slag gaat.
“De cursus heeft me tools gegevens waar ik morgen direct mee aan de slag kan.”
(Thomas More Academie)
Beoordeling 
Eerdere cursisten voor jou gaven deze training gemiddeld een 8,8.
Over de trainer
De workshop Creatief schrijven wordt gegeven door Rick Evers. Rick is communicatieadviseur, columnist, tekstschrijver en trainer. Als eigenaar van Jou | tekst & training helpt hij mens en organisatie aan krachtige teksten. Zijn motto bij al zijn teksten en trainingen: het gaat niet om jou, het gaat om je lezer.
Informatie

Wanneer: Donderdag 26 november van 9:00 – 12:30 uur
Waar:        De workshop wordt via TEAMS gegeven.
Opgave:    Niet meer mogelijk

Meer weten? 
Stuur Rick even een mailtje of bel/app via 06 100 32 622.