Woonbedrijf ieder1

Woonbedrijf ieder1 zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen. Gemak voor de klant staat daarbij voorop. Met 14.500 woningen biedt Woonbedrijf ieder1 een thuis aan meer dan 40.000 bewoners. Dat maakt ons de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek. Met ruim 200 medewerkers zet Woonbedrijf ieder1 zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat de huurders prettig wonen. Wij zoeken voor onze afdeling vastgoed een :

Woonmakelaar (32 tot 36 uur, tijdelijk 6 maanden)  

Ben jij een enthousiaste en leergierige professional met kennis en ervaring op het gebied van vastgoed en makelaardij? Wil jij graag op tactisch niveau bijdragen aan de vastgoedportefeuille van de grootste woningcorporatie van de Stedendriehoek? De afdeling Vastgoed van Woonbedrijf ieder1 is op zoek naar een woonmakelaar!

 

Wat ga je doen?

Als woonmakelaar ben je dagelijks verantwoordelijk voor veel verschillende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan:

  • de verkoop van woningen in Deventer en Zutphen
  • het aansturen van externe makelaars
  • je bent het aanspreekpunt voor de verhuur van Bedrijfsmatig Onroerend Goed en bent verantwoordelijk voor het beheersen van de leegstand
  • het aankopen van woningen en begeleiding bij het terugkopen van woningen
  • Je handelt klantvragen af
  • Dankzij jou kloppen de cijfers en de rapportages
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste vastgoedprofessional. Je bent ambitieus en flexibel, hebt een sterk analytisch vermogen en een gezonde dosis humor. Je bent bij voorkeur bekend met de wet- en regelgeving die op de verkoop van corporatiewoningen van toepassing is. Je hebt ervaring in het verkopen van woningen. Je hebt HBO werk en denkniveau met een opleidingsrichting vastgoed / makelaardij. Jij hebt een hands-on mentaliteit en iemand die kan omgaan met weerstand en complexiteit. Je kunt goed samenwerken en hebt gevoel voor de omgeving en het maatschappelijk belang van onze organisatie. Daarnaast ben je klantgericht en een uitstekende netwerker.

 

Wij bieden

Een prima arbeidsvoorwaardelijk pakket en volop ruimte voor ontwikkeling. De werksfeer is open en informeel. Het werk is uitdagend en afwisselend. Het betreft een tijdelijk dienstverband. Woonbedrijf ieder1 biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze functie is ingeschaald in salarisschaal H conform de cao Woondiensten. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het betreft een tijdelijke vacature voor de duur van 6 maanden. Vanuit een collega corporatie of makelaarskantoor is collegiale inleen o.i.d. bespreekbaar.

 

Ingangsdatum

In overleg.

 

Solliciteren:

Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief en cv voor 30 april 2018 naar Coby.voortman@ieder1.nl. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, bij gebleken geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arthur van Noort op telefoonnummer 088 111 0 222.

 

Wij verwelkomen je graag als onze nieuwe collega.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.