Webinar: Mindfull schrijven “Wie schrijft die blijft”

Het schrijven van een dagboek is leerzaam en waardevol. Zeker in deze bijzondere tijd. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je schrijven inzetten om in balans te blijven? Wat wil je vastleggen, zodat je kunt leren van wat er nu om jou heen gebeurd?

Tijdens de workshop mindfull schrijven kom je in aanraking met de positieve effecten van schrijven. De interactieve workshop bestaat uit het delen van persoonlijke verhalen, theorie, ervaringen oefeningen en een korte quiz.

Na de workshop zul je merken dat je de bijzondere gewoonte van schrijven in je  leven gebruikt en weet je hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ook zitten er elementen in die je helpen te ontspannen en is het vooral ook erg leuk.

De workshop wordt gegeven door Melvin van Vertellis. Hun missie is om wereldwijd de saamhorigheid te verbeteren door – juist in onze haastige samenleving – goede gesprekken en offline tijd met elkaar te stimuleren en ruimte voor reflectie in te bouwen.

Je ontvangt voorafgaand aan het webinar een prachtig mindfull dagboek dat je kunt gebruiken tijdens het webinar en natuurlijk ook daarna.

Informatie

Wanneer: Donderdag 3 september van 10:00 – 11:30 uur
Waar:        Vanuit jouw eigen werkplek
Opgave:    Uiterlijk 20 augustus 2020 via dit formulier
Kosten:     €75,- (inclusief het dagboek)