Zijn jullie ook nog aan het nagenieten? Wij wel. Want wat was donderdag 4 november een mooie dag. VuurWerk in De Gasfabriek in Deventer.

We begonnen met een spetterende vuurshow van StageHeat gevolgd door een prachtig verhaal van wielerheld Bram Tankink. Over zijn jeugd, over dromen en ambities. Maar ook over vriendschap en samenwerking.

Daarna was het tijd voor alweer het volgende rondje inspiratie. Met workshops. Over robotisering, vitaliteit, RGS, agressie (Basta!) en Hack je werk. Bedankt Evelien Schurink, Selma de Cock, Simone Lans, Jeroen Bouwman, Riks Ytsma, Lucy Scharloo voor jullie bijdrage aan deze prachtige dag. En laten we ook Dirk Jansen niet vergeten, die de hele dag de meest prachtige profielfoto’s van iedereen heeft gemaakt.

En natuurlijk ook een groot applaus aan jullie. Medewerkers van alle aangesloten woningcorporaties. jullie hebben VuurWerk gemaakt tot die prachtige, inspirerende en energieke dag.

Houd onze website in de gaten voor meer workshops, inspiratiesessies, loopbaanactiviteiten, webinars, vacatures en nog veel meer!

Mede mogelijk gemaakt door: