Een live-concert van The Rolling Stones, een Tour-etappe in de Alpen, de geboorte van twee baby-reuzepanda’s. Er zijn van die dingen waar je gewoon bij moet zijn. En we hebben er nog eentje voor je die naadloos in dat rijtje past: VuurWerk, hét event van Samenwerk@Corporatie.


Een spectaculaire keynote speaker, inspirerende workshops en een te gekke verrassingsact. Ben jij erbij? Op 4 november in de Gasfabriek in Deventer? Je aanmelding is gratis. We vragen wel naar je vaccinatiebewijs of een negatief corona (snel)testbewijs.

We hebben nog maar 29 plekken beschikbaar. VOL = VOL


Het programma

12.00-12.30 uur | Inloop

We ontvangen je graag tussen 12 en 12.30 in de Gasfabriek in Deventer. Kom je op tijd? Dan mis je niets van de spectaculaire opening.

12.30 uur | Spectaculaire opening en keynote speaker: Bram Tankink

Na de opening geven we snel het woord aan onze gastspreker Bram Tankink. Als professioneel wielrenner ging hij als superknecht voor zijn ploeggenoten door het vuur. Hij reed maar liefst 9 keer de Tour de France. Nu zet hij met zijn verhalen de zaal in vuur en vlam. Dat doet hij op zijn kenmerkende humoristische wijze en ontwapenende nuchterheid.

13.45-15.00 uur | Workshops, ronde 1

Kies jouw favoriete workshop. Je hebt de keuze uit:

RGS in de praktijk
Jeroen Bouman neemt ons tijdens dit rondetafelgesprek mee in de wereld van RGS op basis van praktijkverhalen van drie corporaties: Woonstede, Ieder1 en Rentree. Welke lessen hebben ze geleerd in de praktijk? Wat moet je als corporatie zeker wel of juist niet doen? En welke uitdaging liggen er nog? Praat mee tijdens deze supernuttige RGS-sessie.

Robotisering
Robotisering? Is dat niet een ver-van-mijn-bed-show? Nee hoor. De Woonplaats innoveert flink met RPA: Robotic Process Automation. Evelien vertelt er graag over tijdens deze demo. Een tipje van de sluier? Evelien Schurink: “Doordat robots repetitief en saai werk van ons overnemen, hebben wij meer tijd voor onze klant. Zo kijken we kritisch naar onze processen en dit leidt automatisch tot (proces)verbeteringen.”

Vitaliteit, check!
Vitaliteit is veel meer dan gezond leven en eten. Simone Lans neemt je graag mee. Tijdens deze workshop maak je niet alles kennis met het begrip vitaliteit, je maakt ook je eigen balans op. Dit via een integrale vitaliteitscheck. Ook ga je aan de slag met concrete doelen voor jezelf waar je direct mee aan de slag kunt.

Hack je werk
Je kent ze vast. Klusjes die veel te lang blijven liggen. Op je bureau of in je mailbox. Je weet dat je ze ooit nog een keer moet doen, maar op een of andere manier blijf je ze maar uitstellen. Kan het anders? Jazeker. Deze taken kun je hacken! Zet ze op een speelse en slimme manier naar je hand zetten zodat ze leuker en uitdagender worden. Workhacken is een wetenschappelijk onderbouwde manier om zelf de regie te nemen over je werkplezier. Lucy Scharloo leert je anders kijken.

15.00-15.30 uur | Pauze

Even de benen strekken, drankje doen of een pitstop houden.

15.30-16.45 uur | Workshops, ronde 2

Kies jouw favoriete workshop. Je hebt de keuze uit:

Basta! Sociale veiligheid, agressie en geweld
Sommige huurders gaan steeds verder om hun zin te krijgen en vertonen daarbij soms gedrag dat over de grenzen van de medewerker of de corporatie gaat. In deze workshop bespreekt Riks Ytsma een innoverende manier van denken over omgaan met grensoverschrijdend gedrag. Hij laat in deze workshop zien hoe deze innoverende aanpak de veerkracht van medewerker en organisatie vergroot worden. En natuurlijk gaan we niet alleen praten maar ook oefenen met situaties. Superleerzaam dus!

Robotisering
Die hadden we hierboven al beschreven.

Vitaliteit, check!
Deze stond ook al eerder beschreven.

Hack je werk!
Zie boven.

16.45 -17.30 uur | Borrel

We sluiten het natuurlijk gezellig af met elkaar.

Oh ja, nog even goed om te weten. Deze dag is dus helemaal gratis als jij werkt voor een woningcorporatie die aangesloten is bij Samenwerk@Corporatie. Maar als je je aanmeld, rekenen we wel op je. Qua inkoop en voorbereiding en zo. Dus meld je je af, dan rekenen we wel € 50 annuleringskosten.

Ik ben erbij!

Mede mogelijk gemaakt door: