Toekomst van werk – bijeenkomst bestuurders en directie

Tijdens deze bijeenkomst staat de ‘Toekomst van werk’ binnen de corporaties centraal. De arbeidsmarkt is volop in beweging. Werk verandert. Banen worden projecten. Functies worden taken. En de relatie tussen werkgevers en werkenden krijgt in de aankomende jaren een heel ander karakter. Tijdens deze prikkelende bijeenkomst wordt u door Bart Götte uitgedaagd om vanuit verschillende perspectieven te kijken naar de toekomst van werk en de implicaties daarvan voor uw eigen woningcorporatie.

Over Bart Götte
Bart Götte MBA begeeft zich als toekomstdenker en strateeg op het snijvlak van psychologie, bedrijfskunde en technologie. Als oprichter van FutureFlock daagt hij bestuurders, ondernemers en professionals uit om vooruit te denken. Bart rekt de strategische kaders van organisaties op, ontwikkeld nieuwe marktperspectieven, en stimuleert de alertheid en anticipatiekracht van mensen in een snel veranderende context.

Bart verzorgt diverse executive courses op het gebied van foresight & strategy en is verbonden als docent aan Nijenrode Business Universiteit (Toekomst van Organiseren), de Universiteit van Amsterdam (Toekomst van Werk), en de Business School Windesheim.

Deze bijeenkomst is exclusief voor bestuurders en directie van de corporaties die verbonden zijn aan Samenwerk@corporatie en Kracht in Mobiliteit. Wilt u zich aanmelden of meer informatie neem contact op met info@samenwerkcorporatie.nl.