De lijst met stageplaatsen!

Digitale stage 10-daagse

Corporaties van Samenwerk@Corporatie zetten van 5 – 15 oktober 2020 hun deuren digitaal open voor de stage 10-daagse. Is jouw corporatie lid van Samenwerk@Corporatie, dan kan jij ook meedoen!

Digitale Stage 10-daagse van 5 tot en met 15 oktober 2020

Ben je benieuwd hoe het er bij een andere corporatie aan toegaat? Of ben je nieuwsgierig wat iemand in een andere baan doet? Wij dagen je uit om 1,5 uur online te speeddaten met iemand van een collega corporatie.

Waarom is een digitale speeddate interessant?

  • het is leerzaam en leuk, het helpt je blik te verbreden
  • Je kunt bekijken hoe een andere corporatie een specifieke situatie aanpakt of hoe de functie daar uitgevoerd wordt
  • Het is een gelegenheid om je netwerk uit te breiden
  • Je kunt beoordelen of een bepaalde functie iets voor je zou kunnen zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vanaf 10 september 2020 staat hier een lijst met stageplaatsen.  Deze lijst wordt komende tijd aangevuld, dus kijk geregeld of er een stageplek voor jou bij staat!

Bel of mail zelf de coördinator van de stageplaats en spreek af wanneer en met wie je gaat speeddaten. Bespreek ook wat je doel is. De contactgegevens van de coördinator staan in de lijst van stageplaatsen. De digitale speeddate vindt plaats via MS Teams. Deze afspraak wordt door de stagebieder of stagiair zelf ingepland. Samenwerk@Corporatie kan ook de digitale speeddate via MS Teams verzorgen.

Staat jouw gedroomde speeddate niet op de lijst of is deze door iemand anders ingevuld, neem dan contact op met de stage-coördinator van jouw corporatie of de betreffende corporatie en bespreek de mogelijkheden.

Meld je tijdig voor een speeddate aan. Let op! De speeddate wordt toegewezen aan diegene die zich het eerst meldt.

Samenwerk@Corporatie vraagt ook iets van jou!

Bereid je goed voor op de digitale speeddate door vooraf doelen (wanneer ben je tevreden) te stellen. Daarnaast oriënteer jij je op de functie en de organisatie, bijvoorbeeld door vooraf de website van de organisatie te bezoeken.

Na afloop van je stage ontvang je een digitale evaluatie van Samenwerk@Corporatie. Deel je ervaring en nieuwe inzichten ook met je leidinggevende en collega’s!

Vragen?

Voor meer informatie of het regelen van een MS Teams afspraak bel of mail:

Wij wensen iedereen een goede digitale stage 10-daagse!