Corporaties van Samenwerk@Corporatie zetten van 4 – 14 oktober 2021 hun deuren open voor de stage 10-daagse. Is jouw corporatie lid van Samenwerk@Corporatie, dan kan jij ook meedoen!

Ben je benieuwd hoe het er bij een andere corporatie aan toegaat? Of ben je nieuwsgierig wat iemand in een andere baan doet? Wij dagen je uit om een dagdeel stage te lopen bij iemand van een collega corporatie.

Waarom is een stage interessant?

  • het is leerzaam en leuk, het helpt je blik te verbreden
  • Je kunt bekijken hoe een andere corporatie een specifieke situatie aanpakt of hoe de functie daar uitgevoerd wordt
  • Het is een gelegenheid om je netwerk uit te breiden
  • Je kunt beoordelen of een bepaalde functie iets voor je zou kunnen zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

Hier vind je het overzicht van alle stages.

Bel of mail zelf de coördinator van de stageplaats (de contactgegevens staan op het 2e tabblad van het Excel bestand!) en spreek af wanneer en bij wie je gaat stage lopen. Bespreek ook wat je doel is. De afspraak wordt door de stagebieder of stagiair zelf ingepland. Staat jouw gedroomde stageplaats niet op de lijst of is deze door iemand anders ingevuld, neem dan contact op met de stage-coördinator of P&O/HR adviseur van jouw corporatie of de betreffende corporatie en bespreek de mogelijkheden.

Meld je tijdig voor een stage aan. Let op! De stage wordt toegewezen aan diegene die zich het eerst meldt.

Samenwerk@Corporatie vraagt ook iets van jou!

Bereid je goed voor op de stage door vooraf doelen (wanneer ben je tevreden) te stellen. Daarnaast oriënteer jij je op de functie en de organisatie, bijvoorbeeld door vooraf de website van de organisatie te bezoeken.

Na afloop van je stage ontvang je een digitale evaluatie van Samenwerk@Corporatie. Deel je ervaring en nieuwe inzichten ook met je leidinggevende en collega’s!

Vragen?

Voor meer informatie bel of mail:

Wij wensen iedereen een goede stage 10-daagse!

Download hier het overzicht met stageplaatsen.

De stage-10-daagse