Stage 10-daagse

Corporaties van Samenwerk@Corporatie zetten van 5 – 15 oktober 2020 hun deuren open voor de stage 10-daagse. Doet jouw corporatie mee met de stage 10-daagse, dan kan jij ook meedoen!

Stage 10-daagse van 5 tot en met 15 oktober 2020

Zou je voor één dag(deel) wel eens een andere baan willen hebben? Of ben je benieuwd hoe het er bij een andere corporatie aan toegaat? Wij dagen je uit een kijkje in de keuken te nemen bij een collega corporatie.

Waarom is een stage interessant?

  • Stages zijn leerzaam en leuk, het helpt je blik te verbreden
  • Je kunt bekijken hoe een andere corporatie een specifieke situatie aanpakt of hoe de functie daar uitgevoerd wordt
  • Het is een gelegenheid om je netwerk uit te breiden
  • Je kunt beoordelen of een bepaalde functie iets voor je zou kunnen zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vanaf 1 september 2020 staat hier een lijst met stageplaatsen. Bel of mail zelf de coördinator van de stageplaats en spreek af wanneer, waar en bij wie je stage gaat lopen. Bespreek ook wat je doel is. De contactgegevens van de coördinator staan in de lijst van stageplaatsen.

Staat jouw gedroomde stageplek niet op de lijst of is deze door iemand anders ingevuld, neem dan contact op met de stage-coördinator van jouw corporatie of de betreffende corporatie en bespreek de mogelijkheden.

Meld je tijdig aan voor een stageplaats aan. Let op! De stageplekken worden toegewezen aan diegene die zich het eerst meldt.

Samenwerk@Corporatie vraagt ook iets van jou!

Je bereidt je goed voor op de stage door vooraf doelen (wanneer ben je tevreden) te stellen. Daarnaast oriënteer jij je op de functie en de organisatie, bijvoorbeeld door vooraf de website van de organisatie te bezoeken.

Na afloop van je stage ontvang je een digitale evaluatie van Samenwerk@Corporatie. Deel je ervaring en nieuwe inzichten ook met je leidinggevende en collega’s!

Vragen?

Wil je meer informatie of heb je vragen over de stage 10-daagse stel deze aan je P&O adviseur of

Wij wensen iedereen een goede stage 10-daagse!