Senior klantconsulent (28 uur per week, tijdelijk)

Vivare staat midden in de maatschappij en weet wat er speelt. Met een solide en professionele organisatie zijn we zichtbaar aanwezig in de wijken en staan we dichtbij de mensen. Bij Vivare bieden wij 55.000 mensen een passend en betaalbaar (t)huis, nu en in de toekomst. Oplossingsgerichte medewerkers maken ons bestaansrecht waar. Met hart voor onze regio dragen wij bij aan een omgeving waar het prettig wonen is. Dat is waar wij voor staan, in goede samenwerking met partners en met een dienstverlening van deze tijd.

Voor de directie Klant, afdeling Klantmaatwerk, zijn wij voor de periode van begin april 2018 tot en met begin augustus 2018 op zoek naar een ervaren senior klantconsulent, 28 uur per week

De afdeling Klantmaatwerk is verantwoordelijk voor het op een efficiënte en proactieve wijze uitvoeren van onder andere de processen verhuur, overlast en huurincasso conform het binnen Vivare vastgestelde beleid. De afdeling Klantmaatwerk wordt aangestuurd door de managers Klantmaatwerk.

Wat ga je doen?

Als senior klantconsulent zorg je er voor dat de wensen, behoeftes en de situatie van de klant inzichtelijk worden door de klant goed te bevragen, adviseren en begeleiden. Dit doe je zodanig dat enerzijds klanten worden geadviseerd en begeleid en anderzijds de gewenste klanttevredenheid en de Vivare procesdoelstellingen worden behaald. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van alle processen van de directie Klant. Dit zijn de processen verhuur, overlast en huurincasso. Bijvoorbeeld, je bent in de wijk voor een groepsbezichtiging en ziet vervolgens een slecht onderhouden tuin. Je belt bij deze huurder aan en je maakt hierover meteen afspraken. Vervolgens breng je nog een bezoek aan een huurder met een betaalachterstand. Vanuit je verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de processen heb je contacten met samenwerkingspartners en zorg je voor het onderhouden van het netwerk. Je hebt een signalerende rol met betrekking tot problemen in wijken/buurten en levert, zowel intern als extern, een actieve bijdrage aan de aanpak hiervan. Je bent continu op zoek naar kansen om de dienstverlening en de systemen van Vivare te kunnen verbeteren en levert daar een actieve bijdrage aan.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een senior klantconsulent met ervaring met klantcontacten in een dienstverlenende omgeving. Je vindt het leuk om met verschillende facetten van de dienstverlening van Vivare aan de slag te gaan. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en rijbewijs B. Je denkt mee met de klant en je levert een actieve en stimulerende bijdrage aan het werken in teamverband. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en schroomt niet om, indien nodig, de confrontatie aan te gaan en mensen aan te spreken.

Wat bieden wij?

Afhankelijk van ervaring en uitgaand van een fulltime dienstverband van 36 uur per week, is op deze functie een salaris van minimaal € 2.905,00 en maximaal € 3.820,00 bruto per maand (schaal H) van toepassing.

Geïnteresseerd?

Stuur dan jouw cv en motivatiebrief uiterlijk 16 maart 2018 naar vacature@vivare.nl. Voor meer informatie omtrent de functie kun je contact opnemen met Gerda Sengers, manager Klantmaatwerk, telefoonnummer: 06 – 321 41 502.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.