Wat is het Samenwerkportaal?

Samenwerk@Corporatie heeft een eigen digitaal Samenwerkportaal. Met dit portaal versterken we de samenwerking tussen de corporaties in onze regio nog meer! In ons portaal kun je zelf aan de slag en collega’s van corporaties in de regio ‘ontmoeten’.

Je kunt: vragen stellen, chatten, informatie en vacatures delen, bestanden downloaden/plaatsen, berichten plaatsen, enz.

Het voordeel van ons Samenwerkportaal is dat je makkelijk contact legt met collega’s van corporaties in de regio en geen mailadressen nodig hebt. Ook vind je eenvoudig gedeelde informatie.

Groepen

In het Samenwerkportaal zijn een aantal groepen aangemaakt, waar je kunt samenwerken. De Contactpersonen hebben in de besloten groep ook toegang tot de (vertrouwelijke) kandidatenbank met medewerkers die open staan voor een loopbaanstap. Ook alle de netwerken: Jong Samenwerk, Communicatie, Assetmanagement, Facilitair, Incasso en OR hebben toegang tot dit Samenwerkportaal. Iedereen kan in het portaal lid worden van de algemene groep Samenwerk@Corporatie.

Voor wie?

Alle contactpersonen, de stuurgroep, de samenwerkgroep workshops en P&O’ers en de diverse netwerken van Samenwerk@Corporatie hebben toegang tot ons Samenwerkportaal.

-> Is het voor andere functiegroepen ook interessant om toegang te hebben tot ons Samenwerkportaal, bijvoorbeeld in verband met uitwisselen van ervaringen en ideeën over digitaal werken, thuiswerken, maatregelen op kantoor, geef het aan. Dan regelen we dat!

Toegang tot het Samenwerkportaal

Om toegang te krijgen tot ons Samenwerkportaal heb je een uitnodiging via e-mail nodig, met daarin een inlognaam en wachtwoord.

Tip1:  Zet deze snelkoppeling in je browser: https://samenwerkcorporatie.embracecloud.nl/ en bewaar deze bij je favorieten.

Tip 2: Zoek de groep op waar jij een bericht wil plaatsen en zet in het bericht een @ met daar achter de naam van de groep. Dan zie je deze naam in het blauw verschijnen. Zodra je het bericht klaar hebt, krijgt iedereen in deze groep een notificatie in de mail en weet dan dat er een bericht op het portaal staat. Handig! Maak vooral gebruik van dit mooie Samenwerkportaal!

Heb je vragen? verbetersuggesties? of hebben we iemand vergeten uit te nodigen?

Neem dan contact op met:

Ingrid Egging, Projectmedewerker: 06–23258682 of info@samenwerkcorporatie.nl of

Claudia van Tuuren, Projectleider: 06–51072346 of claudia@samenwerkcorporatie.nl