Samenwerker in beeld

Wie is Rick Evers?
Ik ben 42 en woon in het prachtige Vaassen met mijn vriendin. Ik heb drie kinderen, een konijn en ik hou enorm van het buitenleven. Lekker in de tuin bezig zijn, een wandeling op de hei of ’s avonds een rondje hardlopen. Ik werk al sinds 2005 in de corporatiesector en heb ook mijn eigen trainingsbureau om mensen sterke teksten te laten schrijven.

Wat doe je voor Samenwerk@Corporatie?
Ik ben communicatieadviseur en zorg dat er op een duidelijke en leuke manier over ons mooie samenwerkingsverband gecommuniceerd wordt. Via de nieuwsbrieven, website en social media bijvoorbeeld.

Wat drijft jou?
Iedere medewerker heeft ergens een vlammetje dat brandt als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Het is mooi als wij met ons enthousiaste team van Samenwerk@Corporatie dat vlammetje kunnen aanwakkeren. Als medewerkers dankzij de nieuwsbrief een afspraak maken voor een Job Talk en zo een waanzinnig inspirerend gesprek hebben over hun loopbaan, dan kunnen we niet anders dan blij zijn.

Waarom is Samenwerk@Corporatie belangrijk voor medewerkers?
Omdat je altijd blijft leren. Neem nou de (mini)workshops. Die kun je volgen, maar ook zelf geven. Als jij een onderwerp hebt waar je veel van af weet, hoe leuk is het dan om daar eens een uurtje over te vertellen. Kennisdelen met je collega’s. Dat geeft gewoon een goed gevoel!

 Kennisdelen met je collega’s. Dat geeft gewoon een goed gevoel!