Sinds dit jaar kun je bij Samenwerk@Corporatie mini-workshops volgen. Altijd de laatste donderdag van de maand. Altijd online. Altijd een uurtje en altijd gratis.

Simone Lans gaf de tweede met de mini ‘Stress (h)erken het’. Wat is stress eigenlijk? Wat gebeurt er precies in ons lichaam? We leerden hoe kunnen we het herkennen en beïnvloeden. Veertien deelnemers volgden deze mini-workshop. De reacties waren superpositief:

‘Vanaf de start was ik geboeid door de presentatie van Simone. Het is een actueel thema, hierdoor trok de workshop mijn aandacht. Simone nam ons mee in de wereld van Stress en hoe je het kan voorkomen. Erg leerzaam! Simone heeft het latent om een duidelijk verhaal te vertellen, met diepgang en een vleugje humor. De ideale combinatie voor een presentatie. De tijd vloog voorbij en ondanks dat het via Teams werd gegeven, zat ik op het puntje van mijn stoel. Zeker een aanrader!’  Rosa Doornbos, IJsseldal Wonen

 

‘Ik vond de mini workshop geslaagd. Eigenlijk precies wat ik ervan verwacht had!’  Tessa van den Hout, De Woonmensen

 

‘Ik ben zeer positief over de workshop van Simone. En wat mooi dat ze zich zo kwetsbaar durft op te stellen. Simone gaf het zelf al aan, heel veel weten we al lang. Maar toch is het goed om hier zo nu en dan weer eens even bij stil te staan. En ondanks de korte tijd van maar 1 uurtje heeft Simone veel bruikbare informatie/handvatten gegeven. Dank daarvoor!’  Irma Holtman, Triada

 

‘De workshop had wat mij betreft gerust langer mogen duren. Dit onderwerp in combinatie met vitaliteit spreekt mij ontzettend aan. Ik ken Simone persoonlijk en heb haar donderdag na afloop al een bericht gestuurd. Ben ontzettend trots op haar en ze heeft het fantastisch gedaan!’  Eudia Tjeerdsma, IJsseldal Wonen