Sinds dit jaar kun je bij Samenwerk@Corporatie mini-workshops volgen. Altijd de laatste donderdag van de maand. Altijd online. Altijd een uurtje en altijd gratis.

Nicky de Hoog gaf de derde met de mini ‘Gedragsaanwijzing’. Tijdens deze workshop bespraken we de gedragsaanwijzing als instrument voor de aanpak van woonoverlast. Wat is de juridische status van een gedragsaanwijzing, wanneer is het nuttig en hoe stel je hem op?

Dertien deelnemers volgden deze mini-workshop. De reacties waren superpositief:

Ik heb er zeker wat van opgestoken. Onze organisatie doet nog niet veel met gedragsaanwijzingen. Maar zie het nut er wel van in om het vaker toe te passen. We gaan ermee aan de slag. Paulien Jansen, Salland Wonen.

 

Ik vond het een prettige workshop, kort en bondig met een overzichtelijke/heldere uitleg. Ook was er voldoende ruimte voor inbreng en vragen stellen. Dineke van Dalen, SWZ.

 

Ik vond het een goede workshop. Duidelijke presentatie, ook vooral met de voorbeelden. Veel van opgestoken. Daar kun je weer mooi in verder met je werk. Marijke Vlierhuis, Salland Wonen.

 

Bedankt voor onderstaande mini workshop, ik vond het heel leerzaam en zie er naar uit om het naslagwerk te ontvangen. Ik ben redelijk nieuw in de wereld van woningcorporaties en pak graag alles aan wat mij interessant lijkt en meer te leren. Yvonne van Langen, SWZ.

 

Hartelijk dank voor de leuke en leerzame workshop over de gedragsaanwijzing. Larissa Treep, SWZ.