Samenwerk@Corporatie

Wij zijn een actieve samenwerking tussen corporaties in Overijssel en Gelderland.

We vinden werken bij een corporatie mooi werk! Vanwege de maatschappelijk impact en de veelzijdigheid. Natuurlijk zien we ook dat de corporatiewereld in snel tempo verandert. Dit vraagt flexibiliteit en verandervermogen van medewerkers. Wij helpen hen hierbij; om zelf regisseur te zijn van hun carrière. We zorgen dat ze mee kunnen bewegen. Nu en straks. Dit doen we bijvoorbeeld door inzicht te geven in de toekomst van corporatiewerk: automatisering, robotisering, doelgroepen die meer aandacht vragen en nieuwe samenwerkingsvormen. We bieden ook gerichte workshops aan. Maar delen ook kennis door stages en netwerkbijeenkomsten. Op deze manier willen we een actieve bijdrage leveren aan het werkgeluk en de arbeidsfitheid van medewerkers bij corporaties. Nu en in de toekomst. Want het is en blijft mooi werk!

De projectleider, de projectmedewerker en de Matchmaker werken samen met de Stuurgroep en SamenWerkgroep Workshops en aan de realisatie van onze activiteiten. Wil jij ook een actieve bijdrage leveren en werk je bij een aangesloten corporatie, meld je dan aan via een van onderstaande contactpersonen. Corporaties in de regio kunnen zich bij het samenwerkingsverband aansluiten en gebruikmaken van de faciliteiten.

Claudia van Tuuren

Projectleider Samenwerk@Corporatie
Senior HR-adviseur HRnoordoost

claudia@samenwerkcorporatie.nl

06 - 51 07 23 46

Marianne Regtop

Matchmaker Samenwerk@Corporatie
Eigenaar Bureau Dapper

marianne@samenwerkcorporatie.nl

06 - 81 33 02 11

Ingrid Egging

Projectmedewerker Samenwerk@Corporatie
Communicatiemedewerker Wonion en Sité

info@samenwerkcorporatie.nl

06 - 23 25 86 82

Rick Evers

Communicatieadviseur Samenwerk@Corporatie
Communicatieadviseur bij de Woonmensen
Tekstschrijver & trainer bij Jou | tekst & training

rick@samenwerkcorporatie.nl

06 - 10 03 26 22

SamenWerkgroep Workshops

De samenwerkgroep bestaat uit vier enthousiaste leden. Wil jij ook workshops voor het samenwerkingsverband bedenken? En hier samen een succes van maken? Stuur een mailtje naar info@samenwerkcorporatie.nl.

Financiën

Afdeling financiën van Ons Huis ondersteunt Samenwerk@Corporatie.

Factuuradres: digitalefactuur@onshuisapeldoorn.nl

Ons Huis Woningstichting t.a.v. Samenwerk@Corporatie | Postbus 24 | 7300 AA Apeldoorn.