Over ons

Dit zijn wij

Een fantastische regionale samenwerking tussen corporaties in Overijssel, Flevoland en Gelderland. Tweeëntwintig in totaal. Tel de logo’s maar na. We vinden werken bij een corporatie mooi werk! Jij ook toch? Lekker veelzijdig en je doet écht iets goeds voor de maatschappij!

Met loopbaangesprekken, workshops, trainingen, coaching, communities, inspiratiesessies, kennisdeling en nog veel meer bieden we een actieve bijdrage aan jouw werkgeluk en arbeidsfitheid. Nu en in de toekomst. Want het is en blijft mooi werk.

De stuurgroep werkt ieder jaar aan de koers van het samenwerkingsverband, samen met de programmamanager, de projectmedewerker, de verschillende netwerken en werkgroepen en de contactpersonen van de corporaties komen ideeën en de activiteiten tot stand.

Heb jij als medewerker leuke ideeën, wil je iets organiseren met meerdere corporaties of eens sparren over activiteiten? Laat het ons weten, we staan altijd open voor meedenkers en initiatiefnemers.

De programmamanager & de projectmedewerker ↓ (zij coördineren de initiatieven)

Marianne Regtop

marianne@samenwerkcorporatie.nl

Tessa Eggens

info@samenwerkcorporatie.nl

De stuurgroep ↓ (zij bepalen de koers)

Martijn Rink 

Directeur-bestuurder bij Woningstichting Vechtdal Wonen

Dorien Ladrak

Manager Wonen bij De Woonmensen

Minke Pieters

Teamleider Wonen bij Sité

Désiré Paschedag

Strategisch Adviseur HR & Organisatieontwikkeling bij Viverion

De financiën ↓ (en zij letten op de uitgaven)

Wil jij ook een actieve bijdrage leveren en werk je bij een aangesloten corporatie? Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Er zijn verschillende werkgroepen en leuke projecten waar je aan mee kan werken. Je aanmelden of meer weten? Mail dan even naar info@samenwerkcorporatie.nl.