OR-netwerk

Samenwerk@Corporatie organiseert netwerkbijeenkomsten voor OR-leden.

De bijeenkomsten zijn soms live en soms online. Na elke bijeenkomst ben je weer op de hoogte van de ontwikkelingen in het OR-vakgebied. Daarnaast is er voldoende tijd om jullie eigen onderwerpen te bespreken. Heb je een vraagstuk of onderwerp dat je graag wilt bespreken, weet je een interessante spreker of wil je een ervaring delen en bespreken hoe je daarmee om bent gegaan? Geef het aan bij ons.

OR-2 daagse

In oktober 2023 organiseert Samenwerk@Corporatie samen met de regio’s KLMMR, Loopbaaninitiatief en Kracht in Mobiliteit een medezeggenschaps 2-daagse voor corporatiemedewerkers. Binnenkort meer over het prgramma, de locatie en de kosten!

Samenwerkportaal

Alle leden van het OR-netwerk hebben toegang tot ons Samenwerkportaal. In dit portaal kun je zelf aan de slag en collega’s van corporaties in de regio ‘ontmoeten’. Je kunt vragen stellen, chatten, informatie delen, bestanden downloaden/plaatsen, berichten plaatsen, enz.

Het voordeel van ons Samenwerkportaal is dat je makkelijk contact legt met collega’s van corporaties in de regio en geen mailadressen nodig hebt. Ook vind je eenvoudig gedeelde informatie.

Aanmelden

Heb jij belangstelling om je aan te sluiten bij het regionaal OR-netwerk van Samenwerk@Corporatie? Ben jij OR-lid bij jouw corporatie en spreekt jou dit aan? Meld je dan nu aan via info@samenwerkcorporatie.nl.

Neem voor meer informatie over het OR netwerk contact op met: