OR-netwerk

Samenwerk@Corporatie organiseert in samenwerking met Mark Capel van Trainiac en Jan van Lohuizen (OR-voorzitter bij Triada) netwerkbijeenkomsten voor OR-leden.

De bijeenkomsten in 2021 zijn op:

  • Maandag 22 maart van 14 tot 16 uur
  • Maandag 7 juni van 14 tot 16 uur
  • Maandag 1 november van 14 tot 16 uur

De bijeenkomsten zijn via MS Teams. Zodra het kan willen we elkaar natuurlijk live ontmoeten. Na elke bijeenkomst ben je weer op de hoogte van de ontwikkelingen in het OR-vakgebied. Daarnaast is er voldoende tijd om jullie eigen onderwerpen te bespreken. Heb je een vraagstuk of onderwerp dat je graag wilt bespreken, weet je een interessante spreker of wil je een ervaring delen en bespreken hoe je daarmee om bent gegaan? Geef het aan bij Jan van Lohuizen of Claudia van Tuuren, dan maken we daar tijd voor.

OR-2 daagse

Op 19 en 20 januari 2022 organiseert Samenwerk@Corporatie i.s.m. Trainiac en de regio’s KLMMR, Loopbaaninitiatief en Kracht in mobiliteit een medezeggenschaps 2-daagse voor corporatiemedewerkers. Klik hier voor meer informatie.

Samenwerkportaal

Alle leden van het OR-netwerk hebben toegang tot ons Samenwerkportaal. In dit portaal kun je zelf aan de slag en collega’s van corporaties in de regio ‘ontmoeten’. Je kunt vragen stellen, chatten, informatie delen, bestanden downloaden/plaatsen, berichten plaatsen, enz.

Het voordeel van ons Samenwerkportaal is dat je makkelijk contact legt met collega’s van corporaties in de regio en geen mailadressen nodig hebt. Ook vind je eenvoudig gedeelde informatie.

Actualiteiten in Medezeggenschap

Mark Capel neemt elke bijeenkomst op actieve wijze de actualiteiten uit de medezeggenschap met ons door. Hij gaat in op de recente ontwikkelingen, actuele uitspraken, interessante onderzoeken en geeft jullie de tips & trucs over de rol van de OR bij de terugkeer van werknemers op de werkplek in coronatijd. In korte tijd ben je weer helemaal bij! Meer zien van TRAINIAC? Bekijk deze video

Aanmelden

Ieder1, Omnia Wonen, Salland wonen, Triada en IJsseldal Wonen nemen al deel aan het OR netwerk. Met jou erbij krijgt het nog meer waarde!

Heb jij belangstelling om je aan te sluiten bij het regionaal OR-netwerk van Samenwerk@Corporatie? Ben jij OR-lid bij jouw corporatie en spreekt jou dit aan?
Meld je dan nu aan via info@samenwerkcorporatie.nl. Aan dit netwerk zijn geen kosten verbonden.

Neem voor meer informatie over het OR netwerk contact op met: