Vacature Opzichter projecten (36 uur per week)

Wat maakt een huis een thuis? Dat je je er goed voelt en na een dag werken of een dagje uit blij bent om weer thuis te zijn. Als opzichter maak jij het mogelijk dat dit voor onze huurders werkelijkheid wordt en blijft.

Door jouw inzet lopen onze vastgoedprojecten op rolletjes. Je houdt toezicht op planmatig en groot onderhoud, herstructurering en nieuwbouw. Je zorgt voor een goede projectadministratie, controleert bestekken en tekeningen, offertes en planningen en zorgt dat aannemers zich houden aan de gemaakte afspraken. Je adviseert en rapporteert aan de projectleiders over de lopende projecten en meldt wijzigingen en afwijkingen.

Dat onze huurders tevreden zijn, heeft alles met jouw aanpak te maken. Je vindt het plezierig om goede contacten te onderhouden met bewoners en gaat adequaat om met klachten tijdens de onderhoudstermijn. Je verzorgt de bouwkundige overdracht tussen opdrachtgever en de opdrachtnemer en de sleuteloverdracht aan de huurders. Je verzorgt de planning en de communicatie van opleveringen naar bewoners en derden toe. Je verzorgt inspecties van derden zoals bijvoorbeeld VvE’s.

Kennis en ervaring
Je bent een teamspeler en je bent resultaatgericht, hebt oog voor kwaliteit en denkt in oplossingen. Daarnaast beschik je over een afgeronde MBO+ opleiding richting bouwkunde of hebt een vergelijkbaar werk- en denkniveau. Je beschikt over een VCA-VOL, hebt minimaal 7 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie en hebt kennis van wet- en regelgeving rondom bouwen, veiligheid en milieu. Daarnaast heb je kennis van MS Office en ervaring met Resultaatgericht Samenwerken bij (groot)onderhoudsprojecten is een pré.

De afdeling
De afdeling Kennis & Expertise is onderdeel van de dienst Vastgoed. Deze afdeling levert ervaring en kennis binnen de dienst Vastgoed en ook daarbuiten. De dienst Vastgoed is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en behouden van het woningbezit van Woonstede en derden. Resultaatgebieden van de dienst zijn: vastgoedontwikkeling, portfolio management, assetmanagement, meer jaren onderhoudsbegrotingen, de voorbereiding en realisatie van planmatig- en grootonderhoud, nieuwbouw en renovaties.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een boeiende functie met enthousiaste collega’s. De CAO Woondiensten is van toepassing, aangevuld met een eigentijds bedrijfsreglement met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De indeling van deze functie is CATS schaal G/H, startniveau € 2.777 en eindniveau € 3.820 per maand. De inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Heb je belangstelling?
De werving & selectie voor deze functie is uitbesteed aan Westerman Consultancy. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Peter Westerman op 06-24455123.
Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae voor 16 juli 2018 naar: peter@westermanconsultancy.nl.
Op dinsdag 7 augustus 2018 worden de eerste ronde gesprekken gevoerd. Op vrijdag 10 augustus 2018 zullen de tweede ronde gesprekken plaats vinden. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.