Mijn plan voor morgen: Train de trainer

Ter stimulering van het leren & ontwikkelen van medewerkers binnen de corporatiesector is watdoejijmorgen.nl ontwikkeld. In samenspraak met twee woningbouwcorporaties en het LOC-A’dam heeft FLOW een workshop laten ontwikkelen – mijn Plan voor Morgen – om een actief gebruik van watdoejijmorgen.nl te stimuleren. De workshop werkt aan een verdieping door inzicht te verkrijgen over de eigen leerstijl en het creëren van een goed leerklimaat. De deelnemers oefenen in het aangaan van de dialoog met hun werkomgeving om de juiste ruimte, kansen en ruggensteun te krijgen voor de realisatie van hun Plan voor Morgen. Wil jij deze workshop zelf geven in jouw corporatie of binnen jouw regionale samenwerkingsverband? Volg dan de train de trainer.

Doelgroep

HR-HRD-adviseurs/ loopbaancoaches/ trainers/ leeradviseurs/ matchmakers die:

  • ervaring hebben in werken met groepen
  • (basis)kennis hebben van loopbaanontwikkeling
  • het prettig vinden om een extra verdieping te krijgen op leer strategieën en een leerklimaat creëren
  • van plan zijn de workshop Mijn Plan voor Morgen te verzorgen binnen hun corporatie of dit in de programmering van hun regionale samenwerkingsverband op willen nemen vanaf najaar 2019

Trainer

Eva Ouwerkerk, opleidingskundige, loopbaanadviseur en coach, 06-30424265. Wil je meer informatie dan kun je contact met haar opnemen.

Locatie en aanmelding

De training vindt plaats bij Ons Huis in Apeldoorn van 13.00 – 17.00 uur.

Meld je voor deze gratis training aan via de corporatie academy. Hiervan hoef je geen lid te zijn.