Workshop Mindfulness

Te hoge werkdruk, steeds meer deadlines en een constante afleiding door toedoen van off- en online informatie, eisen een hoge tol van hardwerkende professionals.

‘Mindfulness op het Werk’ is een bijzonder effectieve methode om stress te reduceren. Grote bedrijven als Google, Nike, KLM en Nike laten hun medewerkers mindfulness trainingen volgen. Steeds meer (wetenschappelijke) onderzoeken onderbouwen de positieve uitwerking van mindfulness op de werkvloer en daarom stimuleren steeds meer organisaties hun werknemers om mindfulness te gaan beoefenen. Mindfulness op het werk is bewezen, effectief en heeft een heel praktische insteek.

MindFulness, meer focus en minder stress
Een kleine test, probeer je eens deze ochtend voor te stellen. Doe je ogen dicht en kun je nog herinneren wat je voor ontbijt had? Welke smaken werden door je zintuigen opgenomen? Weet je nog welke route je naar het werk hebt gereden? Was er nog iets speciaals gebeurt tijdens het rijden? Wat ben je allemaal tegengekomen vanmorgen?
Grote kans dat jij je niet alles meer herinnert, door ons drukke, gehaaste leven doen we zoveel dingen onbewust en op de automatische piloot waardoor er veel dingen ons ontgaan. En dat is jammer. Je mist daardoor een hoop plezier en beleving.

Bewust jouw leven gaan leven!
Wanneer jij je bewuster wordt van je leefomgeving en meer aandacht hebt voor jezelf en anderen word je productiever en zelfs oplossingsgerichter. Ervaar het zelf tijdens deze workshop Mindfulness. Je gaat je meer gefocust en vitaler voelen. Onnodige stress overkomt jou niet meer. Je merkt dat het volgen van de workshop Mindfulness een gezonde keuze is. Slim, maar vooral ook erg leuk om samen met je collega’s te volgen.

Gratis hand-out met nuttige tips
Na afloop van deze 3-uur durende workshop krijg je een goody-bag mee met o.a. een hand-out waarin nuttige tips staan met een aantal oefeningen.

Over de trainster
Angela van der Hout van MindFul Genieten heeft onder meer professionals getraind zoals mensen uit de zorg, scholen, artsen, zakenmensen en ‘gewone’ particulieren. Angela is een gecertificeerde fulltime MindFulness/Compassie trainer van de categorie 1 (VBMN).

Resultaten
Veel deelnemers die MindFulness gaan toepassen in het dagelijkse leven zullen zich energieker voelen met minder stress, lager ziekteverzuim en gaan prettiger samenwerken met anderen. MindFulness is geen kunstje maar een aandachtstraining die je zult moeten blijven beoefenen in je dagelijkse leven voor het beste resultaat.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 11 juni 2019
Tijd: 09.00 uur tot 12.00 uur
Locatie: Ons Huis, Apeldoorn
Kosten: € 150 per persoon
Deelnemers: minimaal 12, maximaal 20

Aanmelding
Je kunt je nog aanmelden! Vul het aanmeldformulier in.