Ontwikkeling en inspiratie!

Wist jij dat je als corporatiemedewerker een budget hebt om jezelf te ontwikkelen? Je Individueel LoopbaanOntwikkelingsBudget (ILOB). Maak er gebruik van, want je potje wordt ieder jaar bijgevuld. Zo zijn de workshops, trainingen en seminars die jij via je ILOB volgt voor jou dus eigenlijk gratis. Waar wacht je nog op!

Hieronder vind je het actuele aanbod van workshops, inspiratiesessies, seminars en trainingen. Er is een mix van online en fysiek en zoveel mogelijk in de buurt. Mis jij een thema waar je heel graag een workshop over wilt volgen? Laat het ons weten. We zijn goed in het samenbrengen van vraag en aanbod en vinden het fijn dat je meedenkt!

Wil je zelf een (mini)workshop geven? Diverse corporatiecollega’s gingen je al voor. Allemaal vonden ze het superleuk, leerzaam en voor herhaling vatbaar. Mooi om kennis te delen en van elkaar te leren. Ook vind je hier de bijeenkomsten van de communities van S@C. Ontwikkel jezelf! En wij helpen je daar natuurlijk graag bij. Neem gerust even contact op.

Oriëntatie Volkshuisvesting

MEI 2023
Wegwijs in de corporatiesector: een snelle kennismaking!

Training leren loslaten

ONLINE
Accepteer jezelf zoals je bent, mét al je angsten en onzekerheden.

OR – 2 daagse

4 EN 5 OKTOBER 2023
Save the date
info volgt in de online OR community

Oriëntatie Volkshuisvesting

OKTOBER 2023
Wegwijs in de corporatiesector: een snelle kennismaking!

HR netwerkbijeenkomst

IEDER KWARTAAL
Carolien Timmer-Arends van SWZ stuurt de uitnodigingen

Online kennissessie – Huurrecht Bomen en tuinen

Bomen, tuinen en groen. Om van te genieten en belangrijk in het kader van duurzaamheid. Daar gaat deze bijeenkomst niet over. Deze kennissessie gaat over problemen.

_IMG_demo_15

Lege pagina 5

Mauris sollicitudin fermentum libero. Donec sodales sagittis magna.