Agenda

LEREN & ONTWIKKELEN

Slimmer samen leren

Iedere dag werken jullie aan het belangrijke maatschappelijke doel om mensen met een bescheiden inkomen een goede en betaalbare woning te bieden. Alle reden om ervoor te zorgen dat je je optimaal voor dit doel kunnen inzetten. Mooi werk!

Dat is precies wat wij samen met De Corporatie Academie en FLOW en de andere regio’s met veel plezier doen. Wij geloven dat we samen slimmer kunnen leren. Daarom bundelen wij de krachten rondom leren en ontwikkelen binnen de sector. Wij doen dat zonder winstoogmerk. Kijk gauw naar het gave aanbod van de komende maanden. We werken met een vast maandthema, halen trainingen naar de regio en hebben iedere maand een super interessant webinar voor je! Doe je mee?

Agenda & Inspiratie JULI & AUGUSTUS – DE ZOMERACADEMIE

De Zomeracademie

Heb je zin om deze zomer lekker aan de slag te gaan? Dat kan! De zomeracademie staat inmiddels live en dit jaar hebben we onze trainingen vertaald naar landen. Elk land is geïnspireerd door de inhoud van elke training.

Denk aan Australië waar je een duik neemt in de gebruiksaanwijzing van jouw brein en leert hoe je je brein ‘voor je’ in plaats van ‘tegen je’ kunt laten werken. Of denk aan Amerika, waar je samen met paarden de inzichten in de diepere laag binnen jezelf gaat ontdekken.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk alle bestemmingen via watdoejijmorgen.nl en bestel alvast het magazine dat we voor jou ontwikkeld hebben! In de komende weken zal het verstuurd worden naar jouw corporatie! Stuur een mailtje naar info@watdoejijmorgen.nl.

Agenda & Inspiratie SEPTEMBER – MAAND VD VITALITEIT

Maand van de Vitaliteit

16-09-2024 tot 10-10-2024
Voor ALLE medewerkers

Kennis uitwisselen, inspiratie opdoen, nieuwe informatie tot je nemen en je verbinden met gelijkgestemden, het is allemaal mogelijk tijdens de ‘Maand van Vitaliteit’.

In samenwerking met 5 regionale samenwerkingsverbanden (Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@Corporatie) organiseren we een reeks webinars die in het teken staan van de vitaliteitsschijf van vijf.

Hieronder vind je het programma voor de maand wat loopt van 17 september tot 10 oktober. Iedere week heeft een nieuw thema: innerlijk welzijn, fysiek welzijn, sociaal welzijn en mentaal welzijn.

De webinars zijn exclusief voor medewerkers uit de 5 deelnemende samenwerkingsverbanden. Doe er dus je voordeel mee en maak werk van je vitaliteit!

Klik op onderstaande webinars voor het programma en meer informatie.
Online via WebinarGeek GRATIS

Kantoor Revolutie: transformeer je werkdag in 60 minuten

16 september 2024 om 13.00 uur
​​​​​​​Ontdek hoe je jouw dagelijkse werkrituelen kunt transformeren voor een gezonder en productiever leven. Ben jij klaar om de geheimen achter jouw werkgedrag te ontrafelen?
Doe mee met ons grensverleggende webinar: “Kantoor Revolutie: transformeer je werkdag in 60 minuten!”. 

Webinar 75 minuten

Jouw toekomst, jouw regie

17 september 2024 om 09.30 uur
​​​​​​​Durf jij de uitdaging aan om de regisseur van je eigen loopbaan te worden? Ben je nieuwsgierig naar je volgende stap? Binnen je huidige functie of daarbuiten? Wil jij de balans opmaken van wat je wilt en wat je kunt en zo meer richting geven aan je loopbaan? Wil je ontdekken hoe je jouw loopbaanpad kunt vormgeven naar jouw wensen en ambities? Schrijf je dan in voor dit webinar! 
Webinar 70 minuten

Werken en leven vanuit je intuïtie 

19 september 2024 om 09.30 uur
​​​​​​​Wanneer is intuïtie zuiver en wanneer wordt deze gekleurd door persoonlijke kleuringen? In dit webinar ontdek je hoe je intuïtieve signalen beter kunt herkennen en gebruiken binnen je persoonlijk leiderschap. Zo wordt het makkelijker om koers te bepalen en verbinding te creëren. 
Webinar 70 minuten

Overgang en leefstijl 

23 september 2024 om 09.30 uur
Ervaar jij de eerste signalen van de overgang (perimenopauze), heb je al klachten die samenhangen met de hormonale veranderingen van de overgang? Wil jij leren hoe je alle fases van de overgang kan doorlopen met zo min mogelijke klachten door middel van voeding en leefstijl? Tijdens dit webinar gaan we het hebben over praktische tips die je kan toepassen in jouw leven om zo min mogelijk last te krijgen van de veelvoorkomende overgangsklachten.
Webinar 90 minuten

Voeding maakt je beter 

24 september 2024 om 09.30 uur
Energiek en gefocust werken is niet vanzelfsprekend. Al helemaal niet als je vanuit huis werkt. Een van de tools die je hierbij kunnen helpen, is voeding. Door je voeding te reguleren, kun je je energie behouden en gefocust blijven zonder last te hebben van de welbekende instort momenten. Tijdens deze workshop ontvang jij concrete tips & tricks over hoe je op een laagdrempelige manier je voeding kunt inzetten voor meer energie en focus.
Webinar 90 minuten

Beter slapen 

26 september 2024 om 09.30 uur
Goed slapen verdient aandacht. Dat is nodig om fysiek en mentaal te herstellen. Zodat je energie hebt wanneer je wakker bent. Inzichten, adviezen en concrete actiepunten. Tijdens deze webinar leren we je hoe slaap werkt. Je krijgt inzicht in hoe het met jouw slaap is gesteld. Je krijgt praktische tips en handvaten waar je direct mee aan de slag kan.
Webinar 60 minuten

Verbindend communiceren 

30 september 2024 om 10.00 uur
Dit webinar geeft je een inkijkje in de geheimen van verbindend communiceren. In plaats van simpelweg werkinformatie uitwisselen, kom je erachter hoe jij en je collega’s tijdens het communiceren ook de onderlinge relatie versterken. Om dit te begrijpen duiken we in begrippen als rapport en coulance, en analyseren we de invloed van taal op de manier van communiceren. 
Webinar 60 minuten

Ontdek de kracht van begrenzen 

1 oktober 2024 om 09.30 uur
Heb je moeite met ‘nee’ zeggen? Vind je het lastig om je grenzen aan te geven en laat je anderen soms onbewust over die grenzen heen gaan? Durf jij nog niet te gaan staan voor wat jij echt belangrijk vindt? Dan is dit webinar voor jou! Tijdens dit inspirerende webinar duiken we dieper in het belang van begrenzen en de impact ervan op jouw leven en relaties.
Webinar 75 minuten

Samenwerken – moeilijk of gemakkelijk 

2 oktober 2024 om 09.30 uur
Corporatiemedewerkers zitten steeds meer in netwerken en samenwerkingsverbanden met andere maatschappelijke partners rondom gedeelde vraagstukken of thema’s. Tussen en binnen corporaties wordt er ook steeds meer samengewerkt. Samenwerken lijkt heel normaal, maar goed samenwerken is zo gemakkelijk nog niet en vraagt specifieke kennis en kunde. Want hoe werk je samen wanneer er geen ‘baas’ is?
Webinar 60 minuten

Ontdek je eigen mindpower 

7 oktober 2024 om 09.00 uur
Tijdens dit webinar zul je kennismaken met de kracht van je gedachten! Hoe jij denkt bepaalt hoe jij je voelt, maar ook wat je doet, zegt en hoe je in het leven staat. Waar focus jij je op? Middels interactieve oefeningen krijg je inzicht in je eigen denkpatroon. Hierna weet jij exact waar winst valt te halen en stuur jij bewuster je gedachten voor meer levensgeluk.
Webinar 60 minuten

Het kunstwerk van Balans; draaglast versus draagkracht 

8 oktober 2024 om 09.30 uur
Een goede balans of anders gezegd een goed evenwicht tussen ‘draagkracht’ en ‘draaglast’ is voor iedereen belangrijk! Ook voor “gezonde” mensen is het nuttig om alert te blijven op hun eigen gezonde mentale balans. In het webinar maken jullie kennis met het begrip balans en creëer je hier meer bewustzijn over. Door het interactieve programma word je aan het denken gezet over je eigen balans.
Webinar 90 minuten

Stress als motor voor succes 

10 oktober 2024 om 09.30 uur
Voor wie? Voor die professional die graag inzicht wil krijgen in stress, praktische handvaten wil ontvangen om stress als motor voor succes in te zetten en wil zorgen voor een optimale werk-privé balans. Tijdens dit programma krijg je inzicht in stress in het brein en je leert om stress in te zetten als motor voor succes.
Webinar 90 minuten

Agenda & Inspiratie OKTOBER – INCLUSIVITEIT & DIVERSITEIT

P&O netwerk

17 -10-2024 
Voor alle leden van het netwerk
Locatie: De Goede Woning Apeldoorn
Contactpersoon: Bianca Bisschop

Agenda & Inspiratie NOVEMBER – LEREND WERKEN

Agenda & Inspiratie DECEMBER – ADVENTSKALENDER