Jouw loopbaan!

Twee gratis loopbaangesprekken

Misschien stel je jezelf wel eens de volgende vragen: ‘Zit ik nog wel op de juiste plek? Waar liggen mijn ambities? Waar ben ik goed in? Waar krijg ik nou echt energie van in mijn werk?’ Maar ook meer praktische zaken kan je met mij bespreken. Bijvoorbeeld als je een keer jouw CV of jouw Linkedin profiel wilt laten checken, of je wilt weten hoe je nu eigenlijk moet netwerken.

Andrea Noordink is de Matchmaker van Samenwerk@Corporatie. Zij helpt je graag bij al je vragen over je loopbaan en helpt corporaties bij het invullen van vacatures en tijdelijk werk.
CORONA-UPDATE: de Matchmaker houdt voorlopig alleen videogesprekken.

De loopbaanstap van…

Of je nu doorgroeit binnen je corporatie, overstapt naar een andere corporatie of kiest voor een andere branche: de loopbaanadviseur helpt je om te kiezen voor jouw toekomst!

Lees de verhalen

Wat doe jij morgen.nl

Deze site is hét centrale startpunt voor iedereen om bij te blijven, te groeien, te ontwikkelen en te leren in de corporatiesector. Bekijk hem nu!

Werkervaringsplek

Alles is mogelijk! Oké, bijna alles, maar in ieder geval véél meer dan je denkt. Wat precies? En hoe dan? Ontdek de winst van een werkervaringsplek (WEP). In deze toolkit vind je alle informatie en tools die je nodig hebt in de praktijk. Voor zowel leidinggevende als medewerker vind je hier meer informatie.

Netwerken

Wil je vakgenoten ontmoeten en kennis delen? Zoek of start samen een netwerk.
CORONA-UPDATE: er zijn geen netwerkbijeenkomsten in maart.

DSC_1830

Loopbaanwijzer

Ben je nog happy met je baan? Of kun je meer uit jezelf halen? De Loopbaanwijzer helpt. Na het invullen krijg je twee gratis gesprekken met een loopbaancoach.

Inspiratie

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Corporatiecollega’s vertellen over hun werk, stage en loopbaanstappen