Wij kijken uit naar jou!

Samenwerk@Corporatie is er vóór en dóór medewerkers. Wil jij in 2020 ook iets doen bij Samenwerk@Corporatie? En vind je organiseren leuk? Meld je dan aan voor een van de samenwerkingsgroepen.

Event 5-jarig jubileum Samenwerk
Bruis jij van de ideeën voor een onvergetelijk jubileumevent in het najaar van 2020? Krijg je energie van plannen maken, stoei je graag met budgetten en ben je ook uitvoerend een echte regelneef? Meld je dan aan voor de samenwerkgroep (3-4 personen).

Inspiratiesessie OR
Jan van Lohuizen (OR-lid bij Triada) zoekt twee collega’s om inspiratiesessies te organiseren voor OR-leden. Heb je belangstelling? Meld je aan!

Inspiratiesessie voor bestuurders en leidinggevenden
De succesvolle inspiratiesessie voor bestuurders en leidinggevenden eerder dit jaar krijgt in het voorjaar van 2020 een vervolg! Bedenk jij samen met Dorien Ladrak (manager wonen, Triada) en Carolien Timmer Arends (Adviseur P&O, SWZ) een thema dat stof tot nadenken geeft? Organiseer je graag een dag die handvaten biedt en positieve energie geeft? Meld je aan voor deze samenwerkgroep.

Fotografen gezocht!
Fotografeer je goed en wil je op dit vlak je shine pakken? Meld je dan aan als fotograaf bij events en bijeenkomsten. Wie weet gebruiken we jouw foto’s voor onze website, nieuwsbrief, flyers, LinkedIn pagina, e.d.

Workshops
Vind je het leuk om jouw kennis te delen en anderen te inspireren? Ben je daarnaast ook nog een organisatietalent? De samenwerkgroep workshops zoekt twee nieuwe leden die ook één of meerdere workshops willen organiseren.

Stage 10-daagse
De samenwerkgroep wil van de volgende stage 10-daagse een nog groter succes maken. Deel je die ambitie en borrelen de ideeën al bij het lezen van deze oproep? Meld je dan aan.

Enthousiast geworden? Of heb je nog vragen?
Claudia van Tuuren, projectleider Samenwerk@Corporatie beantwoordt ze graag. Bel Claudia op telefoonnummer 06-51072346 of stuur een e-mail naar info@samenwerkcorporatie.nl om je aan te melden.

Wij kijken uit naar jou!