Samenwerkportaal van start

Maandag 5 oktober 2020 gaan we van start met ons eigen digitale Samenwerkportaal. Met dit portaal versterken we de samenwerking tussen de corporaties in onze regio nog meer!

Wat is het Samenwerkportaal?

Het Samenwerkportaal is vergelijkbaar met Viadesk, dat we in de beginperiode van ons samenwerkingsverband hebben gebruikt. In dit portaal kun je zelf aan de slag. Je kunt vragen stellen, chatten, informatie delen, bestanden downloaden of opslaan, berichten plaatsen, enz.

Het voordeel van ons Samenwerkportaal is dat je makkelijk contact legt met de andere corporaties en geen mailadressen nodig hebt. Ook vind je eenvoudig gedeelde informatie.

Groepen

In het Samenwerkportaal zijn een aantal groepen aangemaakt, waar je kunt samenwerken. De P&O verantwoordelijken krijgen in de besloten P&O groep ook toegang tot de (vertrouwelijke) kandidatenbank met medewerkers die open staan voor een loopbaanstap.

Na de opstartfase kunnen we het aantal groepen uitbreiden, voor bijvoorbeeld de netwerken.

Het Samenwerkportaal is specifiek voor óns samenwerkingsverband én voor een schappelijke prijs door Embrace beschikbaar gesteld.

Voor wie?

Alle contactpersonen, de stuurgroep, de samenwerkgroep workshops en P&O’ers van Samenwerk@Corporatie krijgen in eerste instantie toegang tot ons Samenwerkportaal. Na de opstartfase krijgen onze netwerken ook de gelegenheid om ons Samenwerkportaal te gebruiken. Zo kunnen zij naast de netwerkbijeenkomsten elkaar ook makkelijker benaderen, chatten, bestanden delen en informatie uitwisselen.

-> Is het voor andere functiegroepen ook interessant om toegang te hebben tot ons Samenwerkportaal, bijvoorbeeld in verband met uitwisselen van ervaringen en ideeën over digitaal werken, thuiswerken, maatregelen op kantoor, geef het aan. Dan regelen we dat!

Toegang tot het Samenwerkportaal

Maandag 5 oktober a.s. krijgen alle contactpersonen, de stuurgroep, de samenwerkgroep workshop en P&O’ers een uitnodiging via e-mail, met daarin een inlognaam en wachtwoord. Hiermee krijg je toegang tot ons portaal.

Tip: maak een snelkoppeling aan in je browser: https://samenwerkcorporatie.embracecloud.nl/

Maak vooral gebruik van dit mooie Samenwerkportaal!

Heb je vragen, verbetersuggesties (graag!) of hebben we iemand vergeten uit te nodigen? Neem dan contact op met:

Claudia van Tuuren, Projectleider: 06–51072346 of claudia@samenwerkcorporatie.nl of

Ingrid Egging, Projectmedewerker: 06–23258682 of info@samenwerkcorporatie.nl