Heb jij hem al gezien?

Samenwerkportaal van start

Op 5 oktober 2020 zijn we van start gegaan met ons eigen digitale Samenwerkportaal. Met dit portaal versterken we de samenwerking tussen de corporaties in onze regio nog meer!

Wat is het Samenwerkportaal?

In dit portaal kun je zelf aan de slag en collega’s van corporaties in de regio ‘ontmoeten’. Je kunt vragen stellen, chatten, informatie delen, bestanden downloaden/plaatsen, berichten plaatsen, enz.

Het voordeel van ons Samenwerkportaal is dat je makkelijk contact legt met collega’s van corporaties in de regio en geen mailadressen nodig hebt. Ook vind je eenvoudig gedeelde informatie.

Groepen

In het Samenwerkportaal zijn een aantal groepen aangemaakt, waar je kunt samenwerken. De P&O verantwoordelijken hebben in de besloten P&O groep ook toegang tot de (vertrouwelijke) kandidatenbank met medewerkers die open staan voor een loopbaanstap. Ook de netwerken: Communicatie, Assetmanagement en OR hebben toegang tot dit Samenwerkportaal.

Het Samenwerkportaal is specifiek voor óns samenwerkingsverband én voor een schappelijke prijs door Embrace beschikbaar gesteld.

Voor wie?

Alle contactpersonen, de stuurgroep, de samenwerkgroep workshops en P&O’ers en de diverse netwerken van Samenwerk@Corporatie hebben toegang tot ons Samenwerkportaal.

-> Is het voor andere functiegroepen ook interessant om toegang te hebben tot ons Samenwerkportaal, bijvoorbeeld in verband met uitwisselen van ervaringen en ideeën over digitaal werken, thuiswerken, maatregelen op kantoor, geef het aan. Dan regelen we dat!

Toegang tot het Samenwerkportaal

Om toegang te krijgen tot ons Samenwerkportaal heb je een uitnodiging via e-mail nodig, met daarin een inlognaam en wachtwoord.

Tip: maak een snelkoppeling aan in je browser: https://samenwerkcorporatie.embracecloud.nl/

Maak vooral gebruik van dit mooie Samenwerkportaal!

 

Heb je vragen, verbetersuggesties (graag!) of hebben we iemand vergeten uit te nodigen? Neem dan contact op met:

Claudia van Tuuren, Projectleider: 06–51072346 of claudia@samenwerkcorporatie.nl of

Ingrid Egging, Projectmedewerker: 06–23258682 of info@samenwerkcorporatie.nl