17 april gratis webinar: DON’T PUSH ME! HOE JE MENSEN WÉL BEWEEGT

Bewustwording van het onbewuste in contrast met het bewuste is cruciaal. Alleen wanneer het onbewuste ego zich veilig voelt, zal het bereid zijn om de diepere lagen van gedachten en gevoelens te delen. Hoe kunnen we een gevoel van veiligheid creëren in het onbewuste brein? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat we gezamenlijk leren vanuit een gelijkwaardige benadering?

Onze spreker, Genieke Hertoghs, grondlegger van het gedachtegoed Subconscious Impact, dat voortbouwt op de theorie van Daniel Kahneman (Nobelprijswinnaar Economie, 2002), benadrukt zij het belang van communiceren met het onbewuste brein, dat maar liefst 98% van de tijd actief is.

Haar organisatie traint dagelijks mensen om effectief te communiceren met het onbewuste brein van anderen. Genieke is een ervaren spreker, auteur en trainer, bekend van haar boek ‘Don’t Push me! Hoe je mensen wél beweegt’, dat in maart 2023 werd gepubliceerd.

Dit webinar staat gepland voor woensdag 17 april om 11 uur en zal 70 minuten duren. We organiseren dit webinar in het kader van ons maandthema Samenwerken: Keten en afdeling.