12 februari webinar ‘Morgen begon gisteren… werken in tijden van AI’

Kunstmatige intelligentie (AI) is niet meer weg te denken uit het werkveld. ChatGPT (en andere tools) kan je helpen je werk sneller, beter en met meer plezier te doen. Een krachtige tool die je bij bijna al je werkzaamheden kunt inzetten: om te brainstormen, teksten uit te werken, je werk te reviewen en nog veel meer. Eerste onderzoeken naar de efficiëntie en productiviteit bij schrijftaken met ChatGPT laten zien dan de gemiddelde tijd met 40 procent afnam en de kwaliteit van de output met 18 procent steeg.

Volg dit webinar en blijf op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van AI en ChatGPT. De interactieve workshop wordt gegeven door Jean-Luc Laval, expert in AI en ChatGPT. Onder zijn begeleiding maak je een deep-dive in de materie en ben je na 1,5 uur gegarandeerd geïnspireerd om ChatGPT (nog) beter toe te passen.

Dit webinar vindt plaats op maandag 12 februari om 13 uur en duurt 1,5 uur. We geven dit webinar vanwege ons maandthema Digitalisering (en AI). Meld je hier aan!