Commprofs-netwerk

Communicatieprofessionals zijn welkom om zich aan te sluiten bij ons regionale Commprofs-netwerk van Samenwerk@Corporatie. Bij veel corporaties spelen dezelfde issues en dezelfde vragen. Heb je een vraag, wil je feedback, heb je een goed idee? Deel het dan met dit netwerk. We hebben nu bijna 30 leden, bij 20 corporaties en willen elkaar zeker ook leren kennen en af en toe ontmoeten.

Thema’s

Om je een indruk te geven van de onderwerpen die we graag nog eens op de agenda zetten: hoe krijgen we klanten digitaal actief, next step social media, participatievormen, animaties en instructievideo’s, klantreizen, luisterpanels. Voorlopig is er dus nog genoeg om samen aandacht aan te geven.

Inspiratiesessie

Op donderdag 21 november 2019 staat de netwerkbijeenkomst over participatievormen op het programma. In contact zijn of komen met huurders is belangrijk. Maar hoe doe je dat? Deze ochtend gaan we daarom aan de slag met participatievormen. Het doel is om allemaal naar huis te gaan met een concreet idee. Prima Donna Communicatie begeleidt deze inspiratiesessie voor ons.
Er is ook tijd om elkaar te spreken over netwerkzaken. We zorgen dat het programma die ruimte ook biedt. Wat houdt je bezig? Waar loop je tegenaan? Wat zijn je ideeën of verwachtingen over het netwerk?

Heb je belangstelling?

Wil je meer weten of meedoen? Geef je dan op voor ons netwerk en kom vooral (af en toe) naar een inspiratiesessie. Want digitaal is makkelijk, maar live is leuker. Wie zich opgeeft voor de inspiratiesessie, geeft zich ook op voor het netwerk. Andersom hoeft niet: je kunt aan het netwerk deelnemen zonder erbij te kunnen zijn.

Geef je op via Karin van Beers, k.vanbeers@triada.nl of via 0578-676861. Dan krijg je alle informatie over het netwerk en de eerstvolgende inspiratiesessie.

Aan dit netwerk zijn geen kosten verbonden.