Commprofs-netwerk

Communicatieprofessionals zijn welkom om zich aan te sluiten bij ons regionale Commprofs-netwerk van Samenwerk@Corporatie. Bij veel corporaties spelen dezelfde issues en dezelfde vragen. Heb je een vraag, wil je feedback, heb je een goed idee? Deel het dan met dit netwerk.

Thema’s

Om je een indruk te geven van de onderwerpen die we graag nog eens op de agenda zetten: hoe krijgen we klanten digitaal actief, next step social media, participatievormen, animaties en instructievideo’s, klantreizen, luisterpanels. Voorlopig is er dus nog genoeg om samen aandacht aan te geven.

Bijeenkomsten

Als communicatieadviseurs komen we bij elkaar rond wisselende (communicatie)thema’s. We zijn van plan zijn komend voorjaar én najaar weer een bijeenkomst te houden. De organisatie van de bijeenkomsten rouleert. Zodra thema en datum geprikt zijn lees je dat op ons Samenwerkportaal en website. De bijeenkomsten zijn bedoeld ter inspiratie, kennisdeling en om te netwerken.

Het netwerk bestaan nu uit 24 communicatieadviseurs bij 16 corporaties. Medewerkers met een communicatiefunctie zijn welkom zich aan te sluiten.

Heb je belangstelling?

Wil je meer weten of meedoen? Geef je dan op voor ons netwerk en kom vooral (af en toe) naar een inspiratiesessie. Want digitaal is makkelijk, maar live is leuker. Wie zich opgeeft voor de inspiratiesessie, geeft zich ook op voor het netwerk. Andersom hoeft niet: je kunt aan het netwerk deelnemen zonder erbij te kunnen zijn.

Geef je op via Karin van Beers, k.vanbeers@triada.nl of via 0578-676861. Dan krijg je alle informatie over het netwerk en de eerstvolgende bijeenkomst.

Aan dit netwerk zijn geen kosten verbonden.