NETWERK commprofs S@C

Voor communicatieadviseurs

Op 8 maart 2018 ging ons netwerk Commprofs S@C van start met een energieke bijeenkomst bij Triada in Heerde. Elf van de inmiddels 25 ‘commprofs’ op de netwerklijst meldden zich om kennis te maken en kennis te delen. Het vakinhoudelijke onderwerp dat ter sprake kwam was perswoordvoering door Michael Haase. Zijn presentatie over dit onderwerp kon op onze warme belangstelling rekenen. Aan het eind van het compacte drie uur durende programma ging iedereen dik tevreden de deur uit: het was leuk, nuttig en geslaagd.

Netwerken via ons eigen portaal
Sinds vorige week zijn we ook digitaal connected via ons eigen portaal. Via het Embrace intranet van SWZ hebben we een besloten platform waar we vragen kunnen stellen, kennis en documenten delen, contact houden, uitnodigingen kunnen versturen, enz.

De volgende bijeenkomst in Zwolle
Omstreeks september 2018 volgt weer een bijeenkomst. Deze keer georganiseerd door twee commprofs uit Zwolle, Margreet Arendsen (SWZ) en Hetty Bruins (Openbaar belang). Datum, thema en locatie volgen nog.

Thema’s
Om je een indruk te geven van de onderwerpen die we graag nog eens op de agenda zetten:  privacy, hoe krijgen we klanten digitaal actief, next step social media, participatievormen, animaties en instructievideo’s, klantreizen, luisterpanels. Voorlopig is er dus nog genoeg om samen aandacht aan te geven.

Aanmelden (afmelden) voor het netwerk
Wil je meer weten of meedoen? Geef je dan op voor ons netwerk en kom vooral (af en toe) naar een bijeenkomst. Want digitaal is makkelijk, maar live is leuker. Geef je op via Karin van Beers, k.vanbeers@triada.nl of via 06-12423257.