Samenwerker in beeld

Wie is Minke Pieters?
Ik woon, samen met mijn partner, in Heveadorp. Een klein dorp tussen Oosterbeek en Renkum. Ik werk sinds 3 jaar met veel plezier als teamleider Wonen bij Sité in het mooie Doetinchem. Hiervoor heb ik ruim 11 jaar bij Omnia Wonen gewerkt in diverse functies. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en op de golfbaan te vinden.

Wat doe je voor Samenwerk@Corporatie?
Ik ben sinds korte tijd lid van de Stuurgroep. Voor mij is dit mijn eerste bijdrage aan Samenwerk@Corporatie.

Wat drijft jou?
Ik ben graag van betekenis voor mensen. Voor onze huurders om een bijdrage te mogen leveren aan een van de primaire levensbehoeften, namelijk een thuis. En in mijn rol als teamleider om mensen te coachen en een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling en het vergroten van het werkplezier.

Ik ben lid geworden van de stuurgroep omdat ik een absolute meerwaarde zie in samenwerken en het delen van kennis en ervaringen. We staan als corporaties allemaal voor nagenoeg dezelfde opgaves. En persoonlijk vind ik het altijd weer leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en zo je netwerk te vergroten.

Waarom is Samenwerk@Corporatie belangrijk voor medewerkers?
Het samenwerkingsverband biedt medewerkers mogelijkheden om kennis en ervaringen te delen, van elkaar te leren en een netwerk op te bouwen om mee te sparren.
Het kan ook een mooie bijdrage leveren aan je ontwikkeling als medewerker en daarmee het werken aan je toekomst. Met name omdat alle activiteiten plaatsvinden voor en door corporatiecollega’s

Wat weten de meeste mensen niet van jou?
Dat ik het heerlijk vind om met familie en vrienden te koken en te eten aan een mooi gedekte tafel. Ik wil dit dan het liefst ook zelf organiseren.

“Ik ben graag van betekenis voor mensen.”