Kom jij ons versterken als medewerker post, receptie en facilitaire zaken?

17 uur p/w, op woensdag en vrijdag

OVER VIVERION
Viverion is een woningcorporatie met bijna 6.000 woningen in de gemeenten Lochem, Rijssen-Holten en Hof van Twente. Wij verhuren, ontwikkelen, onderhouden en beheren onroerend goed, zowel woningen als garages en vastgoed met een maatschappelijke functie.

Viverion wil vooral perspectief bieden aan mensen met minder kansen op de woningmarkt. Wonen is voor ons meer dan alleen woonruimte leveren. We zetten ons actief in voor de woonomgeving en leefbaarheid in ons werkgebied. We werken actief samen met de gemeenten, huurdersorganisaties, aanbieders van zorg en welzijn en andere instellingen.

WAT DOE JE ALS MEDEWERKER POST, RECEPTIE EN FACILITAIRE ZAKEN?
Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve facilitaire ondersteuning van je collega’s zodat hun dagelijkse werkzaamheden gestroomlijnd verlopen.

WERKZAAMHEDEN

In- en uitgaande post
Beheren van input in het elektronische documentensysteem.
Verwerken, archiveren en controleren van in- en uitgaande post.
Actueel houden van briefsjablonen in ShareWorX en Woonmatch. Uitvoeren van mailingen vanuit Tobias.

Facilitaire zaken
Begeleiden van leveranciers (schoonmaakbedrijf, groenverzorgers, beveiliging e.d.).
Zorgen voor afroep, uitgifte en voorraadbeheer van kantoorbenodigdheden en levensmiddelen.

Archivering
Digitaal archiveren van mutatiedossiers.
Digitaal archiveren van documenten zoals bijvoorbeeld taxatierapporten en koopovereenkomsten. Opschonen van digitale en fysieke ordners.

Receptie
Ontvangen van bezoekers.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega die goed past bij de cultuur van onze organisatie. Belangrijk is dat je handelt in het belang van onze huurders en de interne organisatie. Je weet goede afwegingen te maken en schept de juiste voorwaarden om zelfstandig te werken. Vanzelfsprekend durf je kritisch te zijn naar jezelf en naar collega’s om het beste resultaat te halen.

 

WAT ZIJN DE FUNCTIE-EISEN?

– Een passende opleiding op MBO-niveau.

– Bij voorkeur kennis op het gebied van sociale woningverhuur.

– Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

– Om de functie goed in te kunnen vullen, moet je beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Zelfstandigheid en flexibiliteit zijn essentieel.

– Kennis van en ervaring met Word, Excel en Outlook.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Je krijgt een uitdagende functie in een actieve en ambitieuze organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in schaal C. We bieden je een jaarcontract.

 

WIL JE MEER INFORMATIE?
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Bernd Schekman, manager Bedrijfsvoering. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan Jennifer Jacquet, medewerker p&o. Beiden zijn bereikbaar onder telefoonnummer 088 – 321 32 10. Meer informatie over Viverion vind je op onze website viverion.nl.

 

BEN JE ENTHOUSIAST?

Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae per e-mail naar j.jacquet@viverion.nl.

 

Acquisitie begrijpen we, maar stellen we niet op prijs.