Medewerker Financiële Administratie

Voor de directie Financiën, afdeling Financiële Administratie, zijn wij tijdelijk vanaf 1 juli 2018 tot en met 31 december 2018 op zoek naar een medewerker Financiële Administratie (36 uur per week)

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor mutaties met betrekking tot de processen financieel beheer, servicekosten, jaarlijkse huurverhoging en onderdelen van overige processen, zoals het tijdig versturen van aanmaningen, zodanig dat de debiteurenadministratie en overige subadministraties juist, tijdig en volledig zijn gevoerd. Daarnaast het verstrekken van overzichten rekening-courant huurder en zorgdragen dat overige (kas)betalingen en ontvangsten juist en volledig zijn verwerkt. Je ontvangt leiding van de manager Financiële administratie.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding op financieel economisch gebied. Je hebt enige relevante werkervaring, waardoor je snel inzetbaar bent. Je bent handig met ICT systemen, communicatief sterk en samenwerkingsgericht. Je hebt een positieve en flexibele instelling en ziet veranderingen als een uitdaging.

Wat bieden wij?
Afhankelijk van ervaring en uitgaand van een fulltime dienstverband van 36 uur per week: minimaal € 2.412,- en maximaal € 2.941,- bruto per maand (schaal E).
Geïnteresseerd?
Stuur jouw motivatiebrief en cv voor 1 juli 2018 naar vacature@vivare.nl onder vermelding van vacaturenummer 00008.

Als je meer wilt weten over deze functie, kun je contact opnemen met Harry van der Klooster, manager Financiële administratie, 06 32 141 445.