Wij zoeken

Voor de financiële administratie, een gedreven, nauwkeurige en flexibele medewerker financiële administratie voor de duur van 6 maanden. Deze functie betreft een startersfunctie.

 

De financiële administratie is verantwoordelijk voor het op een juiste, tijdige en volledige wijze voeren van de basisadministratie, bestaande uit het grootboek en de diverse sub-administraties (crediteuren, debiteuren, kas/bank, service- en stookkosten, activabeheer en leningen, onderhoud- en projectadministratie, prolongatie, deelnemingen administratie en overige balans gerelateerde administraties). Hierbij is de medewerker financiële administratie mede verantwoordelijk voor het voeren van de basisadministratie bestaande uit het grootboek en diverse sub administraties. Hij/zij is verantwoordelijk voor het voeren van een adequate financiële administratie. Hij/zij vervult een voorbeeldfunctie en is actief in het aangaan van samenwerkingsrelaties. De medewerker financiële administratie adviseert, rapporteert en signaleert aan de collega’s van de financiële administratie.

 

 

Jij hebt

  • een afgeronde MBO bedrijfsadministratie opleiding;
  • kennis van financiële administratie en processen;
  • een goed cijfermatig inzicht;
  • kennis van en ervaring met Microsoft Navision is een pré;
  • de mogelijkheid om je uren flexibel in te zetten.

 

 

Jij bent

  • in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • kwaliteitsgericht en resultaatgericht;
  • proactief en praktisch ingesteld;
  • communicatief vaardig.

 

Wij bieden

Een ondersteunende functie voor de financiële administratie, een mooie eerste stap voor een starter in dit vakgebied. Je komt te werken binnen een gemotiveerd team. Het betreft een tijdelijke functie voor de periode van 1 oktober 2018 tot en met 31 maart 2019. Deze functie is ingedeeld in salarisschaal E conform CAO Woondiensten, waarbij het salaris uiteindelijk afhankelijk is van de opleiding, leeftijd en ervaring.

Meer informatie
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Coby Voortman, Management assistente via telefoonnummer 088-111 0356.

Solliciteren
Stuur je motivatie en actueel cv uiterlijk 14 september 2018 naar coby.voortman@ieder1.nl

Gesprekken vinden plaats op donderdag 20 september 2018.

Wij verwelkomen je graag als onze nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.