Matchmaker Andrea Noordink

Wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn vak is mensen helpen met het vinden van hun passie, hen laten ontdekken waar ze goed in zijn. Ik werk zeer pragmatisch, transparant, met humor en zoek altijd de verbinding! Je hoeft niet eens weg te willen/moeten bij jouw corporatie, om eens met mij van gedachten te wisselen over jouw loopbaan.

Wellicht stel je jezelf wel eens de volgende vra(a)g(en): ‘Zit ik (nog) wel op de juiste plek? Waar liggen mijn ambities? Waar ben ik goed in? Waar krijg ik nou echt energie van in mijn werk?’ Maar ook meer praktische zaken kan je met mij bespreken. Bijvoorbeeld als je een keer jouw CV of jouw Linkedin profiel wilt laten checken, of je wilt weten hoe je nu eigenlijk moet netwerken.

Ook help ik medewerkers die een concrete loopbaanstap willen zetten, te matchen met vacatures/tijdelijke werkzaamheden/projecten bij de corporaties en andere sectoren in de regio. Op deze manier help ik corporaties bij het invullen van (tijdelijke) vacatures/projecten.

Je bent van harte uitgenodigd om, in maximaal twee gesprekken, met mij te praten het te hebben over jouw functie en toekomst in het hier en nu, en vervolgens de toekomst. Als er meer gesprekken nodig zijn, kan via de loopbaanwijzer van FLOW dit traject uitgebreid worden naar totaal 5 gesprekken. Dit kan op het kantoor van jouw corporatie of (als je dit prettiger vindt) anoniem op een andere locatie.

Wil je meer over me weten kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel.

Afspraak maken?

Elke week voer ik loopbaangesprekken bij 1 van de corporaties van samenwerk@corporatie. Klik hier voor de actuele agenda! Of ga naar agenda op de website.

Om een afspraak te maken, kan je mij bereiken via andrea@samenwerkcorporatie.nl of 06-126 404 72.

LET OP: In verband met het coronavirus voert de matchmaker voorlopig alleen videogesprekken.