Samenwerker in beeld

Wie is Marianne Regtop?
Ik ben 42 en ik woon samen met Joeri in het mooie, groene Dwingeloo. Ik ben sportief, goedlachs en een echt familiemens. Verder heb ik bakken met energie en dat kan ik goed gebruiken bij alles wat ik doe. Als zelfstandig adviseur werk ik veel bij woningcorporaties op het gebied van loopbaanontwikkeling.

Wat doe je voor Samenwerk@Corporatie?
Ik werk bij Samenwerk@Corporatie als Matchmaker en doe daarnaast met ons projectteam natuurlijk allerlei andere leuke dingen. Ik ben van huis uit coach, maar de rol van loopbaanadviseur past mij beter. Ik hou mensen namelijk graag een spiegel voor en denk graag met ze mee.

Wat drijft jou?
Ik ben echt een samenwerker. Ik geloof erin dat je sterker bent wanneer je de handen in elkaar slaat. Je kunt dan versnellen en verdiepen. In mijn gesprekken met medewerkers geef ik graag praktische handvatten. Dus tegen medewerkers zeggen: dit en dat kun je nu doen. Dingen praktisch maken en daarbij vooral vanuit een positieve invalshoek naar jezelf kijken. Te vaak is coaching gericht op wat er niet goed gaat. Ik ontdek juist graag het potentieel bij mensen.

Waarom is Samenwerk@Corporatie belangrijk voor medewerkers?
Omdat wij krachten bundelen. Hierdoor krijgen medewerkers een veel bredere scope dan alleen hun eigen organisatie. Daarnaast hebben we een groot regionaal netwerk. We kennen de markt als geen ander. De contacten liggen er, dus als medewerker hoef je niet alles zelf en alleen te doen. Gebruik ons, daar zijn we voor!

Marianne helpt je graag