Ga met jezelf aan de slag en doe een Job Talk!

Wil je praten over je werk, je ontwikkeling, je werk-privé-balans, hoe om te gaan met het thuiswerken of over hoe jij je talenten nog beter kunt inzetten? De coaches van Flow gaan graag met je in gesprek. En het mooiste is, het kost je niks! Meld je daarom nu aan voor een Job Talk!

Gratis loopbaantest

Wie ben je, waar ben je goed in, wat zijn je verbeterpunten, waar ligt je talent? De vernieuwde Loopbaanwijzer vertelt het jou! Het invullen kost je maar 45 minuten. Via www.flowweb.nl kun je je registreren. Bij de Loopbaanwijzer horen drie gesprekken met een coach. Deze zijn gratis, want daar betaal je elke maand via je salaris je Flow premie voor! Het is belangrijk dat medewerkers er gebruik van maken, het helpt je verder.

FLOW coaches

Binnen onze regio zijn er vier coaches van FLOW actief. Naast Matchmaker Marianne Regtop zijn dit Ellen Griesen, Lyane Saarberg en Marieke Mulder. Zijn gaan graag online, telefonisch of op locatie in gesprek met de medewerkers.

Wil jij een Job Talk? Neem contact op met Marianne Regtop: 06-81330211 of per mail marianne@samenwerkcorporatie.nl.
Marianne wijst je eventueel door naar één van de drie coaches. Altijd afhankelijk van je vraag!

We helpen je graag.

“Het is altijd goed om eens met iemand te sparren over je toekomst. Zelf ben ik de Matchmaker in ieder geval altijd dankbaar voor de stap die ik heb durven zetten.”
Sandra Klarenbeek

De loopbaanstap van…

Of je nu doorgroeit binnen je corporatie, overstapt naar een andere corporatie of kiest voor een andere branche: de loopbaanadviseur helpt je om te kiezen voor jouw toekomst!

Lees de verhalen

Arbeidsmarkt Positie Quotiënt, een APK voor jezelf. 

 Deze tool geeft jou in 15 minuten een helder beeld van je huidige plek op de arbeidsmarkt en het perspectief op werk in de toekomst.

Wat doe jij morgen.nl

Deze site is hét centrale startpunt voor iedereen om bij te blijven, te groeien, te ontwikkelen en te leren in de corporatiesector. Bekijk hem nu!

Werkervaringsplek

Ontdek de winst van een werkervaringsplek (WEP). In deze toolkit vind je alle informatie en tools die je nodig hebt in de praktijk. Voor zowel leidinggevende als medewerker vind je hier meer informatie.

Netwerken

Wil je vakgenoten ontmoeten en kennis delen? Zoek of start samen een netwerk.

DSC_1830

Loopbaanwijzer

Ben je nog happy met je baan? Of kun je meer uit jezelf halen? De Loopbaanwijzer helpt. Na het invullen krijg je drie gratis gesprekken met een loopbaancoach.

Inspiratie

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Corporatiecollega’s vertellen over hun werk, stage en loopbaanstappen