Misschien wil je een nieuwe stap zetten, praten over je werk-privé-balans, of gewoon eens van gedachten wisselen over je toekomst. Zet je je talent wel goed in? Wat zijn je plannen? Ga dan eens in gesprek over jouw loopbaan. Dat kan op twee manieren.

De Matchmaker
Marianne Regtop is onze Matchmaker. Jouw Matchmaker moeten we eigenlijk zeggen, want ze is er voor jou én het kost je niets!  Marianne heeft een enorm netwerk en maakt er een sport van om vraag en aanbod samen te brengen. Daarnaast kijkt ze actief met jou naar jouw mogelijkheden. Geen oeverloze gesprekken, maar lekker concreet. Daar heb je wat aan!

De loopbaanadviseurs
Marianne, Maaike, Ellen, Lyane en Marieke zijn de loopbaanadviseurs van Flow die werken in onze regio. Samen goed voor zo’n dikke 75 jaar ervaring op het gebied van loopbaanadvies. Toe aan een nieuwe stap? Even sparren? Je toekomstplan voorleggen? Bel of mail gerust.

Met wie je ook contact zoekt, maak gebruik van deze mogelijkheden die Samenwerk@Corporatie en Flow je bieden. Het kost je niets en je komt ongetwijfeld thuis met een boel inspiratie en nieuwe inzichten.

“Het is altijd goed om eens met iemand te sparren over je toekomst. Zelf ben ik de Matchmaker in ieder geval altijd dankbaar voor de stap die ik heb durven zetten.”
Sandra Klarenbeek

De loopbaanstap van…

Of je nu doorgroeit binnen je corporatie, overstapt naar een andere corporatie of kiest voor een andere branche: de loopbaanadviseur helpt je om te kiezen voor jouw toekomst!

Lees de verhalen

Wat doe jij morgen.nl

Deze site is hét centrale startpunt voor iedereen om bij te blijven, te groeien, te ontwikkelen en te leren in de corporatiesector. Bekijk hem nu!

Werkervaringsplek

Alles is mogelijk! Oké, bijna alles, maar in ieder geval véél meer dan je denkt. Wat precies? En hoe dan? Ontdek de winst van een werkervaringsplek (WEP). In deze toolkit vind je alle informatie en tools die je nodig hebt in de praktijk. Voor zowel leidinggevende als medewerker vind je hier meer informatie.

Netwerken

Wil je vakgenoten ontmoeten en kennis delen? Zoek of start samen een netwerk.

DSC_1830

Loopbaanwijzer

Ben je nog happy met je baan? Of kun je meer uit jezelf halen? De Loopbaanwijzer helpt. Na het invullen krijg je drie gratis gesprekken met een loopbaancoach.

Inspiratie

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Corporatiecollega’s vertellen over hun werk, stage en loopbaanstappen