Netwerk Leefbaarheid is van start
Leefbaarheid is een belangrijke pijler binnen onze sector!

Er is genoeg te doen: veel woningen bouwen en de bestaande woningen op peil houden, duurzaamheid, statushouders, financiële problemen, psychische problematiek en  grensoverschrijdend gedrag.

Hoe zorgen we ervoor dat we de benodigde kennis en vaardigheden in onze rugzak hebben? En hoe blijven we alle ontwikkelingen bij  door hier adequaat op in te spelen? Wij slaan in ieder geval onze handen ineen om de ontwikkelingen bij te houden en deze slim in te steken.

Door als een krachtig netwerk een paar keer per jaar met elkaar om tafel te zitten over bepaalde leefbaarheid thema’s pakken we de uitdagingen samen op en kunnen we van elkaar leren, elkaar ondersteuning bieden en vooral elkaar inspireren!

Online community

Alle leden van het netwerk hebben toegang tot de online community. In dit portaal kun je zelf aan de slag en collega’s van corporaties in de regio ‘ontmoeten’. Je kunt vragen stellen, chatten, informatie delen, bestanden downloaden/plaatsen, berichten plaatsen, enz.

Het voordeel is dat je makkelijk contact legt met collega’s van corporaties in de regio en geen mailadressen nodig hebt. Ook vind je eenvoudig gedeelde informatie.

Aanmelden

Wil je aansluiten bij het regionaal netwerk Leefbaarheid van Samenwerk@Corporatie en werk je bij één van onze aangesloten corporaties?

Neem dan contact op met Ellen Groenestein, woonconsulent bij Woonstede via egroenestein@woonstede.nl.

Wil jij óók meedenken over de inhoud en de organisatie van het netwerk en plaatsnemen in de werkgroep Leefbaarheid? Leuk! We horen het graag. Stuur dan even een mailtje naar Marianne Regtop onze kwartiermaker via info@samenwerkcorporatie.nl