KIEK

Soms is het heerlijk om even bij een ander in de keuken te kijken. Daarom is er KIEK: Kijken In Elkaars Keuken. De intersectorale stageweek van 11-15 oktober 2021. Met KIEK maak je via een online uitwisseling gratis kennis met andere werkgevers en functies buiten de corporatiesector. Zo kun je kennis halen en brengen én inspiratie opdoen. Doe je mee?

Wanneer is het?

De KIEK-week is van 11 tot en met 15 oktober 2021.

Met welke functies kun jij kennismaken?

Op de website van KIEK staat inmiddels met welke functies buiten de corporatiesector jij online kan kennismaken!

Deelnemers kunnen zich van inschrijven via http://www.kijkeninelkaarskeuken.nl/ – aanmelden werknemers.

De activatiecode voor dit jaar is: VQCSPTHY

Alleen met deze code kunnen medewerkers waarvan de corporatie is aangesloten bij Samenwerk@Corporatie gebruik maken van KIEK.

Let op! Het kan zijn dat na de aanmelding de bevestigingsmail in de spam terecht komt. Deze mail is belangrijk omdat in deze mail een link staat om je voorkeur door te geven. Daarna ben je pas echt aangemeld! De geïnteresseerde medewerkers worden door de betreffende organisatie zelf uitgenodigd.

Met welke functies doet Samenwerk@Corporatie mee aan KIEK?

We bieden vijf functies aan, waar medewerkers van andere organisaties op donderdagmiddag 14 oktober (1,5 uur) online mee kunnen kennismaken.

– Assetmanager
– Woonconsulent
– KCC-medewerker
– Opzichter
– Sociaal wijkbeheerder

We zoeken jou!

Heb jij één van de bovenstaande functies? En mag een medewerker van buiten onze sector online met jou en je werk kennismaken? Op 14 oktober a.s. in de middag? Stuur dan een mail naar: info@samenwerkcorporatie.nl