Workshop Maak kennis met jouw vitaliteit!

Vitaliteit? Dat gaat toch over gezond eten en zorgen voor niet te veel stress? Ja. Ook. Vitaliteit gaat over goede voeding, bewegen en slaap. Maar het gaat ook over je emoties herkennen, bewust zijn van je overtuigingen, over inzicht in wat belangrijk is voor jou, over zelf de touwtjes in handen durven nemen voor jouw werk- en levensgeluk. En nog zoveel meer.

Kortom: het gaat over je fysiek, emotioneel én mentaal in balans voelen. En? Hoe is het eigenlijk met jouw balans?

Wat gaan we doen?
Tijdens de workshop Maak kennis met jouw vitaliteit maak je op een interactieve en speelse manier kennis met het begrip vitaliteit en alle dimensies van vitaliteit. Wat we gaan doen:

  • We verkennen het begrip vitaliteit.
  • Je gaat actief aan de slag met verschillende dimensies van vitaliteit.
  • Je wordt uitgedaagd om eigen regie te pakken en een (klein) vitaliteitsdoel jezelf te formuleren.

Voor wie?
Wil jij wel eens onderzoeken hoe het staat met jouw vitaliteit? Dan is deze workshop perfect voor jou! Het wordt een toffe ochtend die jou volop mooie inzichten gaat geven over hoe het op dit moment staat met jouw vitaliteit en balans.

Over de trainer
Deze workshop wordt gegeven door Simone Lans. Al bijna 20 jaar werkt ze bij woningcorporaties als strateeg en leidinggevende. Daarnaast is ze geregistreerd leefstijl- en vitaliteitscoach. Mensen en organisaties (weer) laten stralen is wat haar drijft, zowel in haar werk bij woningcorporaties als in haar werk als coach.

Praktische informatie
14 april 2022
9.30 tot 13.00 uur
Kosten: 100,-
Minimaal aantal deelnemers: 8
Maximaal aantal deelnemers: 15
Locatie: Ons Huis Apeldoorn

Aanmelden 
Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier.