Vind de beste versie van jezelf

“Je kunt natuurlijk hopen dat alles eeuwig bij hetzelfde blijft, maar dat is een illusie. De samenleving verandert. Corporaties gaan meer digitaliseren, klanten en producten veranderen en we beschikken over minder middelen. Het is verstandig en vooral leuk om mee te bewegen in die veranderende omgeving. Ik ben er een voorstander van dat mensen groeien, hun talenten gaan ontdekken. Waarom zou je blijven hangen in een baan waarin je 15 jaar geleden misschien per toeval bent ingerold? Toegegeven, daar is best een beetje lef voor nodig. Maar als ik de poster van Loesje mag citeren: Leven is het meervoud van lef. Dus als je besluit om meer uit jezelf te halen, ga er dan ook voor. Daar word je echt gelukkiger van. DSC_7757

En je staat er niet alleen voor. Samenwerk@Corporatie ondersteunt je hierbij. Dus schrijf je in voor een interessante workshop of training. Of maak gebruik van de Loopbaanwijzer. Verschillende testen helpen je om op een positieve manier na te denken over je loopbaan en om richting te bepalen. Natuurlijk kun je ook inspiratie opdoen tijdens een stage bij een collega-corporatie. Vraag je P&O-adviseur om advies. Alleen als je jezelf blijft ontwikkelen, vind je de beste versie van jezelf.”

Marian Teer, voorzitter Samenwerk@Corporatie
directeur-bestuurder Woonstede

Hybride werken

Inspiratie van Vodafone-Ziggo, Blokker en ’s Heerenloo

Wij zijn er voor jou!

Medewerkers vertellen wat Samenwerk@Corporatie voor hun betekent.

Hoe gaaf is het om bij een Corporatie te werken!

We zijn er voor alleenstaanden, gezinnen en gepensioneerden, starters en statushouders. Zo’n vier miljoen mensen huren een woning bij ons.

Inspiratiefilmpjes

Van andere corporatiemedewerkers, leidinggevenden, coaches op het YouTube-kanaal van FLOW (de zwart-witfilmpjes met naam van medewerker als titel).