Samenwerker in beeld

Wie is Ingrid Egging?
Ik ben gelukkig getrouwd, heb twee jongvolwassen studerende kids en ik kom uit Didam. Voor velen is dat de Achterhoek, maar dat is het eigenlijk net niet. Ik hou heel erg van fietsen, zowel outdoor als indoor. Ik werk als managementassistente bij Wonion en doe ook een stuk communicatie. En dat doe ik als sinds 2004, dus ben helemaal thuis in de corporatiesector.

Wat doe je voor Samenwerk@Corporatie?
Als je contact opneemt met Samenwerk, op welke manier dan ook, dan is de kans groot dat ik degene ben die achter de knoppen zit. Ik doe dit alweer ruim twee jaar met heel veel plezier. Ooit begon ik met het idee van ‘ach, dat doe ik er wel even bij’, maar tegenwoordig is het een volwaardige functie die ik heel graag uitoefen. Mijn doel was om Samenwerk beter op de kaart te zetten. Laten zien dat het veel meer is dan het aanbieden van vacatures en workshops.

Wat drijft jou?
Het is mooi om in te spelen op de behoeftes van medewerkers. En daarin staan we zeker niet stil. We hebben ons als Samenwerk@Corporatie in korte tijd enorm ontwikkeld. Het is echt tweerichtingsverkeer: voor en door medewerkers. Ik ben heel trots dat we dat met elkaar en met ons inspirerende team bereikt hebben.

Waarom is Samenwerk@Corporatie belangrijk voor medewerkers?
Medewerkers kunnen verder kijken dan hun eigen corporatie. Ze kunnen netwerken, informatie ophalen en delen, zich laten inspireren. Je hoeft niet altijd het wiel opnieuw uit te vinden, want het antwoord ligt vaak heel dichtbij. En via Samenwerk kun je dat antwoord sneller vinden dan wanneer je zelf op zoek gaat.

Wat weten de meeste mensen niet van jou?
Op het gebied van werk weet ik eigenlijk best veel van ICT. Daar ligt ook mijn interesse en daar word ik ook vaak bij betrokken. Privé vind ik het leuk om digitale fotoalbums te maken en zet ik me graag in voor duurzaamheid. Bij alles wat ik doe denk ik daarover na. En oh ja, ik heb nog op landelijk niveau getafeltennist. Durf je de uitdaging aan te gaan, dan weet je me te vinden!

Communicatiemedewerker Wonion en Sité

Ik ben heel trots op wat met elkaar en met ons inspirerende team bereikt hebben.