Samenwerker in beeld

Wie is Ellen Wilgenhof?
Al een tijdje draai ik bij IJsseldal Wonen mee in de corporatiesector. Naast mijn werk als medewerker verkoop, hou ik mij vol enthousiasme ook graag bezig met andere onderwerpen op het gebied van cultuurontwikkeling en natuurlijk Samenwerk@Corporatie.

Thuis woon ik samen met Wilfred en onze drie kinderen van 13, 15 en 18 jaar. Ons huis staat in het boerenlandschap van het kleine dorpje Laren (gld), waar we genieten van het buitenleven. Oh ja, onze kleine pony Betty Boop hoort er natuurlijk ook helemaal bij.

Wat doe je voor Samenwerk@Corporatie?
In 2016 ben ik gestart in de werkgroep voor workshops en events. En sinds eind 2019 ben ik ook stuurgroeplid.

Wat drijft jou?
Het is belangrijk (en leuk!) dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Wat ik het mooiste vind is dat we, door de verbinding met elkaar te zoeken, hele mooie dingen neerzetten. Projecten zoals workshops, stage-10-daagse en de netwerken. Verder heb ik door het werk binnen Samenwerk@Corporatie veel geleerd en veel nieuwe mensen ontmoet. Dit maakt het werk voor Samenwerk@Corporatie extra leuk.

Waarom is Samenwerk@Corporatie belangrijk voor medewerkers?
Gebundelde krachten maken ons sterk. Daardoor kunnen we hele mooie dingen doen. En kan iedereen zijn of haar eigen dingen eruit halen, die je nodig hebt. En wat is er mooier dan dat je dit dichtbij huis kunt vinden. Bij Samenwerk@Corporatie.

Wat weten de meeste mensen niet van jou?
In de weekenden sta ik regelmatig met de voeten in de klei. Nou ja, in het zand van de paardenbak. Onze dochters zijn fanatieke paardrijders en hierdoor ben ik ook regelmatig bij de manege te vinden. Niet om te rijden, daar waag ik mij niet aan, maar om te helpen bij het organiseren van wedstrijden. Ik doen dan het wedstrijdsecretariaat of leid als ringmeester alles in goede banen.

“Het is belangrijk (en leuk!) dat iedereen zich blijft ontwikkelen.”