Technisch generalist met verbindende- en communicatieve vaardigheden
Arnhem, fulltime (36 uur)

Functieprofiel

De Contractexpert is verantwoordelijk voor het controleren, adviseren en evalueren van de keten- en servicepartners en de bijbehorende contracten op het gebied van uitvoering van conditiemeting, kwaliteit en KPI’s. Je streeft bij alle partijen naar een eenduidige integrale wijze van registreren in de verschillende systemen en je zorgt voor actualisatie van kwaliteitscriteria en data in de systemen van Vivare. Gedurende de exploitatieperiode werk je nauw samen met de interne collega’s om inzicht te krijgen in de geleverde kwaliteit door de keten- en servicepartners. De Contractexpert is onderdeel van directie Vastgoedregie, Complexgestuurd Onderhoud en Ontwikkeling.

Verantwoordelijkheden
▪ Beoordelen van bouwkundige en installatietechnische RGS en DBM contracten met ketenpartners en de prestatiecontracten met servicepartners
▪ Het toetsen in de praktijk van de dienstverlening, de prestatieafspraken, de kwaliteit van conditiemetingen en (onderhouds-) scenario’s van keten- en servicepartners
▪ Steekproefsgewijs ben je op locatie de complexen en projecten aan het toetsen en geef je invulling aan belangrijke milestones en acceptatiemomenten behorende bij de DBM contracten
▪ Proactief communiceren met projectleiding en de Manager Vastgoed over de kwaliteit van de keten- en servicepartners
▪ Keten- en servicepartners en je collega’s voorzien in alle stadia van de samenwerking van feedback en advies
▪ Continue op zoek naar mogelijkheden om contractafspraken en daarmee de geleverde kwaliteit te verbeteren

De functie van Contractexpert is uitstekend geschikt voor een opzichter of toezichthouder die graag samen met Vivare en haar ketenpartners de volgende stap wil gaan zetten naar RGS. Hierbij neem je je inhoudelijke technische kennis mee om de juiste verbindingen te leggen en als volgwaardig gesprekspartner richting ketenpartners alsmede collega’s te kunnen communiceren. Je bent in je aanpak eenduidig en consequent en communiceert concreet. Kortom een uitdagende functie waarin de volgende stap gezet kan worden van traditioneel toezicht naar resultaatgericht samenwerken.

Wij vragen
▪ Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding installatietechniek of aanverwant. Heb je een afgeronde HBO opleiding met enige relevante werkervaring en kennis van gebouw gebonden installaties nodigen wij je ook uit te reageren
▪ Je bent een duidelijke en prettige gesprekpartner en communicatief zeer vaardig
▪ Je bent creatief in het vinden van oplossingen en schakelt proactief naar projectleiding of de Manager Vastgoed
▪ Type: communicatief, proactief, zorgvuldig, accuraat en verbinder.

Wij bieden
Als Contractexpert maak je deel uit van een vooruitstrevende woningcorporatie. Een omgeving en markt die continue in beweging is en waar men zoekt naar de juiste maatwerkoplossingen. Samenwerken in een open cultuur en flexibel werkconcept. Een organisatie waar een goede balans is tussen zakelijkheid en een sterk maatschappelijke rol.
Afhankelijk van kennis en ervaring en uitgaand van een fulltime dienstverband van 36 uur per week: minimaal € 2.718,- en maximaal € 3.328,- bruto per maand (Schaal G – CAO Woondiensten). Dit is exclusief vakantietoeslag o.b.v. 36 uur per week.

Vivare is een moderne werkgever met oog voor haar medewerkers. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie en er is volop ruimte voor ideeën en initiatieven. Persoonlijke ontwikkeling wordt volop gestimuleerd. Zo biedt Vivare haar medewerkers ruimschoots de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen. Vivare kent een 36-urige werkweek en vindt het belangrijk dat medewerkers een goede werk-privé balans kunnen vinden. Hiertoe hanteert Vivare flexibele werktijden en hebben medewerkers de mogelijkheid om 4×9 uur per week te werken.

Bedrijfsomschrijving
Vivare is een solide en ondernemende woningcorporatie met hart voor haar huurders in de regio. Zij biedt 55.000 mensen een passend en betaalbaar (t)huis. Nu en in de toekomst. Het motto van Vivare is ‘aanpakken en waarmaken’. De medewerkers werken aan een leefomgeving waar het prettig wonen is. Zij kiezen voor een aanpak die past bij de situatie, of het nu om de huurder of een groot herstructureringsproject gaat. Vivare werkt vol energie samen met partners die dezelfde drijfveren hebben.
Vivare is op allerlei manieren aanwezig in de wijken en staat dicht bij de mensen. Samen met bewoners en maatschappelijke partners zoekt Vivare naar de best passende oplossing. Vivare ondersteunt, brengt partijen bij elkaar, regelt huisvesting en zet menskracht en middelen in. Zo is Vivare voortdurend bezig met het (samen)leven van mensen in wijken en buurten.

Vivare in enkele kengetallen:
▪ 55.000 huurders
▪ Bijna 25.000 verhuureenheden, waarvan 23.229 woningen
▪ 230 medewerkers
▪ Actief in 6 gemeenten: Arnhem, Duiven, Overbetuwe, Renkum, Rheden en Westervoort
www.vivare.nl

Geïnteresseerd?
Siebert & Wassink is door Vivare gevraagd te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in strategie en organisatieontwikkeling en verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de Contractexpert.
Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 23 september 2018. De eerste gesprekken worden gevoerd door Yorick Cooiman bij Siebert & Wassink, in week 39. Het eerste vervolggesprek met Vivare is gepland in week 40. Het tweede vervolggesprek met Vivare staat gepland in week 41.
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
Wij streven ernaar om de procedure voor 1 november 2018 af te ronden.
Neem voor meer informatie contact op met Yorick Cooiman van Siebert & Wassink. Of solliciteer via de sollicitatiebutton.
t: 053 – 480 35 50
w: www.siebertwassink.nl