Marianne Regtop

Typisch Marianne: energiek, positief, eerlijk, praktisch en vernieuwend. Een ervaren loopbaanadviseur en een verbinder in hart en nieren met een groot netwerk. Inspirerend en motiverend. Graag tot ziens!

Contactgegevens:
Tel: 06-81330211
Mail: marianne@samenwerkcorporatie.nl

Ellen Griesen

De kracht van Ellen Griesen als loopbaanadviseur ligt in de combinatie van professionaliteit, persoonlijke benadering en een praktische en op kwaliteit gerichte werkwijze. Ellen beschikt over ruim 20 jaar werkervaring op het gebied van loopbaanontwikkeling, coaching, HRM en re-integratie 2e spoor. Noloc gecertificeerd

Contactgegevens:
Tel: 06-30379904
Mail: ellen@eg-hrsupport.nl

Lyane Saarberg

“Ik ben het best te omschrijven als iemand die oprecht geïnteresseerd is in andermans drijfveren en optimaal tot mijn recht kom wanneer ik anderen mag mobiliseren/activeren/inspireren om zich verder te ontwikkelen tot zelfstandige professionals”.
Mijn kracht is verbinden, initiatief nemen, ontwikkelingsgerichtheid, drive en daadkracht. Ik ben betrokken bij alles wat ik doe, waarbij het individu voorop staat.

Contactgegevens:
Tel: 06-46 60 68 35
Mail: lsaarberg@movetoaction.nl

Maaike Brouwer

Maaike Brouwer is ruim 20 jaar werkzaam in de corporatiesector in verschillende functies binnen afdeling Wonen. De afgelopen jaren heeft zij zich ontwikkeld als (loopbaan)coach en trainingsacteur. Geen ellenlange therapiesessies, met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, no-nonsense, lekker praktisch en met humor.

Contactgegevens:
Tel: 06-30 29 88 69
Mail: coaching@maaikebrouwer.nl

Marieke Mulder 

“Dromen zijn er om waar te maken”. Dit is het pad wat ik zelf volg, maar wat ik ook anderen gun.

Wat mij kenmerkt is mijn nuchterheid en probleemoplossend denken. Ik houd van actie en geef op een eenvoudige manier inzicht in kansen en mogelijkheden. Daarnaast ben ik een pionier. Als ik denk dat we af moeten wijken, zal ik dat zeker doen. Energie vind belangrijk in de gesprekken.

Contactgegevens:
Tel: 06-18330659
Mail: marieke@mijnmerknaarwerk.nl