Samenwerker in beeld

Wie is Claudia van Tuuren?
Ik ben opgegroeid in Groningen en woon nu 25 jaar in Zwolle. Ik ben getrouwd en heb twee dochters van 20 en 24 jaar. In mijn vrije tijd ga ik graag zeilen of lekker de natuur in. Oh ja, ik ben ook een spelletjesmens. Als zelfstandig HR-adviseur werk ik veel bij woningcorporaties.

Wat doe je voor Samenwerk@Corporatie?
Ik ben projectleider en zorg dat alles draaiende blijft. Bijvoorbeeld dat alle activiteiten die we bedenken ook geïnitieerd worden, dat er nieuwe initiatieven opgezet worden en dat we in contact blijven met de woningcorporaties.

Wat drijft jou?
Ik vind het belangrijk dat mensen bezig zijn met hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Wat mij drijft is de verbinding leggen tussen mensen, dat mensen samenwerken, dat ze hun kennis kunnen delen. Samen kun je iets moois neerzetten, want één plus één is meer dan twee.

Waarom is Samenwerk@Corporatie belangrijk voor medewerkers?
Het is altijd goed wanneer medewerkers verder kijken dan hun eigen organisatie en functie. Je kunt waardevolle ervaringen en kennis opdoen om jezelf en je functie te ontwikkelen. Maar denk ook aan werkplezier en anderen ontmoeten. Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden, want veel kennis is al in je netwerk voorhanden. Bovendien: door te delen krijg je ook dingen terug!

“Door te delen krijg je ook dingen terug.”