Wil jij ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je ze in kunt zetten in je werk? Schrijf je dan in voor de workshop ‘Aan de slag met je sterke punten’ op donderdag 7 maart 2019.

Tijdens de workshop gaan we als groep en individueel aan de slag met ieders unieke talenten. Vooraf heeft elke deelnemer een online talentscan (de Gallup StrenghtsFinder) gemaakt. De resultaten geven verrassende inkijkjes en stof tot nadenken en door de groepsdynamiek ga je je talenten écht  voelen. Dat doen we in informele setting, met veel humor en warmte.

De workshop in een notendop:

  • alles wat je wilt weten over sterke punten
  • individuele resultaten (meestal het oh.. en ah.. moment)
  • systemisch aan de slag met de groepsresultaten
  • welke invloed hebben verschillende talenten op elkaar
  • hoe kunnen talenten elkaar versterken
  • wat doen we met valkuilen

Na afloop van de workshop ga je naar huis, of je werkplek, met minstens 5 talenten op zak. Je hebt jouw unieke talenten leren kennen, begrijpt wat ze voor je betekenen en hoe je ze meer kunt laten zien in je werk. Daarnaast ontvang je een uitgebreid persoonlijk rapport van jouw talenten met veel tips en ideeën en het boek ‘Ontdek je Sterke Punten 2.0’ van Tom Rath. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een intakeformulier en toegangscodes voor de talentscan.

De workshop wordt verzorgd door Lucy Scharloo. Lucy is HR-adviseur bij woningstichting Ons Huis in Apeldoorn. Daarnaast is zij enthousiast Sterke Punten Coach en verzorgt zij vanuit haar eigen bedrijf 5Talenten workshops en coachingstrajecten.

Praktisch

De workshop vindt plaats op donderdag 7 maart (tijd en locatie volgen nog).

De kosten voor deze workshop bedragen €120,- per persoon inclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). Het wordt gefactureerd aan jouw woningcorporatie. De workshop heeft plaats voor maximaal 10 deelnemers. Je kunt je tot en met 14 februari 2019 aanmelden. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door en worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht.

Datum        : donderdag 7 maart 2019 van 13.30 – 17.00 uur

Kosten        : € 120,–

Waar           : Ons Huis, Apeldoorn

Aanmelden: voor 14 februari 2019 via het aanmeldformulier.