Week van de Vitaliteit | 19-23 september 2022

Energiek, vitaal en bevlogen je werk doen, dit is wat we allemaal graag willen. Maar hoe bereik je dat?

In de week van vitaliteit kan jij je laten inspireren op het gebied van vitaliteit, gezondheid en werkgeluk. Vijf dagen aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van jouw vitaliteit! Elke dat staat in het teken van een van de thema’s van de vitaliteitsschijf van vijf.

Elke werkdag organiseren we van 10.00-11.30 uur Webinars rondom de 5 vitaliteitsthema’s. Dit doen we in samenwerking met vier andere regionale samenwerkingsverbanden: Corpofit Twente, KLIMMR, Loopbaaninitiatief en Kracht in Mobiliteit.

Aanmelden kan via deze link. Je komt dan op de Website van  ‘Wat doe jij morgen’. Deelname is gratis, cadeautje voor jou!

Maandag 19 september 2022 | Energiemanagement

Start jij maandagochtend gapend de week of duurt de dag veel te lang? Na dit webinar kun je je energie slimmer benutten en weet je hoe je jouw eigen
batterij kunt opladen. Hierdoor ben je productiever, beter bestand tegen stress en energielekken én hou je meer energie over voor je privé leven.

Door: Margot van Hoijdonck – VitaliBlij
Aanmelden: Energiemanagement

Dinsdag 20 september 2022 | Healty Lifestyle

De Webinar start met het delen van kennis over het belang van bewegen, gezonde voeding, beter slapen en een juiste ademhaling. Je leert stress op een natuurlijke manier de baas te blijven. Maar je leert ook om je eigen veerkracht te vergroten.
In het tweede deel van de Webinar gaan we praktisch aan de slag met oefeningen voor een betere balans en een juiste houding, maar ook oefeningen die goed zijn voor nek, schouders, rug en core. Na de Webinar voel jij je weer fris en helder in het hoofd.

Door: Rob Nijkamp – In balans trainingen
Aanmelden: Healthy Lifestyle

Woensdag 21 september 2022 | Rust in je hoofd

In een tijd waarin werk en privé in elkaar overlopen, je steeds bezig bent met wanneer je wat doet, loop je het risico continu ‘aan te staan’ en dat zorgt voor
onrust in je hoofd. Je gaat aan de slag met de thema’s focus, efficiëntie en creativiteit. Een interactief Webinar met inzichten, tips en concrete (individuele) actiepunten.

Door: Paul van Haaren – Lijv
Aanmelden: Rust in je hoofd

Donderdag 22 september 2022 | Verbinding vanuit het levenswiel

Sociaal Welzijn is het ervaren van geluk & gezondheid in de relatie tussen jezelf én de ander. Merk jij dat je het contact met de ander niet altijd even gemakkelijk gaat? Voel je je niet zo verbonden? Denk je dat je vaak alleen staat?

In dit Webinar zoomen we in op verbinding, vanuit 2 onderdelen. Je krijgt inzicht in de levensthema’s die van invloed zijn op jouw geluksgevoel en je gaat aan de slag met het beïnvloeden van jouw sociale omgeving.

Door: Tiny Fortezza – Eigenstijl Leefstijlcoaching 
Aanmelden: Sociaal Welzijn

Vrijdag 23 september 2022 | De waarde van spiritualiteit in jouw (werkende) leven

Spiritualiteit betekent voor iedereen iets anders. Tijdens dit webinar wordt de verbinding met elkaar opgezocht en wordt er bewustwording gecreëerd
rondom welke tools jij in je hebt om vaker uit de waan van de dag te stappen en te verbinden met de spirituele basis die je in je hebt.

Door: Ferry de Wit – Banana Tree
Aanmelden: De waarde van spiritualiteit in jouw (werkende) leven

Praktische informatie:
  • De Webinars zijn online.
  • Van 10.00-11.30 uur
  • Zorg voor comfortabele en loszittende kleding
  • Aanmelden kan via deze link. Je komt dan op de Website van  ‘Wat doe jij morgen’.

Het Webinars zijn gratis, maar niet vrijblijvend. Afmelden kan kosteloos tot twee weken van tevoren, anders worden no-show-kosten van € 50 (incl. btw) bij je in rekening gebracht.

Deze Webinars zijn een initiatief van de regionale samenwerkingsverbanden: Samenwerk@Corporatie, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en CorpoFit Twente.

Week van de Vitaliteit

19-23 september 2022
Webinars